Cas típic 530: noi li agrada noia, noi té calfreds

Posted: 2008-11-20 in Llibres
Escalofrios –  Dean Koontz (220 pàgines)

Un científic inventa una droga que junt amb unes quantes hores de video amb missatge i imatges subliminals aconsegueix controlar la gent.  Per ser originals la frase clau “Yo soy la llave” a la que la gent controloda respon inevitablement “Yo soy la cerradura”.

Com que li falta coneixement del mon empresarial el científic s’associa amb un empresari ric, i també amb un general, per qué en tota conspiració sempre ha d’apareixer algú del exercit en cas que no aparegui algú del govern, està clar.

Per fer les proves definitives trien un poble de perdut de les muntanyes. El tipic poble que sempre hi ha algun heroi americà llest per malvaratar els plans.

Segur que quan heu llegit els termes “controlar la gent” heu pensat en algú concret. Exacte sexe. El científic aprofita per sotmetre sexualment a les ties que estan més bones del poble (incloent una que va ser miss de l’estat) a les seves fantasies. Evidentment el tio es misogin per culpa d’un trauma infantil amb un novio de la seva mare, esclar esclar. Per què sinó qui tindria ganes de controlar les dones de tot un poble… El nostre protagonista que vol evitar-ho té clar que no. Encara que sigui per aconseguir diners, poder, fama, res… vol destruir la droga en comptes d’utilitzarla per la satisfacció personal.

PD: En la foto apareix un llibre titulat Black River, vale, són el que tenen els traduccions lliures. A més, què crida més l’atenció? Black River o Escalofrios?
Nota:7/10

Comentaris
  1. dumdrak ha dit:

    doncs diense riu negre, tindria mes posivilitats que jo el compres

  2. Pons ha dit:

    Riu negre? sona malament. Encara si fos Black River.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s