Cas típic 569: noi li agrada noia, noi condueix un Predator

Posted: 2009-01-14 in Entreteniments

I les 4 primeres posicions per la llista són:


4- Marines espaciales: Podem equipar les nostres esquadres amb armes especialitzades segons volguem. Tenim mortifers predators, tenim landraiders, tenim podersos dreadnaguhts, rapids landspeeders, i marines exterminadors que apareixeran en qualsevol lloc del mapa que els deixi el repetidor orbital. Que més volem?

small_129

3- Caos: Els marines caiguts en el costat fosc mereixen estar en el podi. Són tan bons com els marines, a excepció de les armes especialitzades de les esquadres, pero a canvi tenen dos figures del mal, el Princep dimoni i el Devorador de Almas. No tenen Exterminadores pero tenen Arrasadores. Si jugues contra el caos, tens alta probabilitat de ser derrotat.

small_43

2- Eldars:La primera impresió dels eldars es dolenta. Creus que llançant estrelletes no faran gaire mal, i bé, no t’equivoques de gaire. Sobretot si els comparem amb infanteries com els marines o les germanes. A excepció del consell de vidents, uns veritables craks en la lluita cos a cos. Però el punt fort són els vehicles. Un senyor obscur no tindrà problemes en carregar-se qualsevol vehicle o regiment de infanteria que es posi pel mig. També cal destacar que rapidament son capaços de fer els tancs gravitatoris falcon, cosa que t’estalvia fer les mediocres torretes de defensa. Però la unitat estrella es l’avatar. Segons el meu parer la millor unitat del joc.

small_125

1- Tau: Doncs si, una raça tecnologicament superior, combinada amb les besties salvatges dels kroot.  El pitjor atac cos a cos del joc es per la infanteria Tau, però també tenen el millor atac a distància, a molta distància, tanta distància que els enemics cauran sense saber des d’on els disparen. Les naus més del mateix, poca vida, però molta distància. I si ho acompanyes tot amb un Gran Knarloc per absorvir el foc enemic, millor que millor.

small_130

Comentaris
  1. […] Després el Warhammer 40.000: Dawn of War per fi una joc de PC a la alçada del joc de rol (568, 569) […]

  2. […] Warhammer 40K: Dawn of war (2004) (200h): Estratègia en temps real basada en el mon de Warhammer 40K, aquelles figuretes que juguen la gent friki dels jocs de rol en taulers gegants, no us sona? Bàsicament hi ha una gran mitologia que es basa en una interminable batalla espacial entre diferents faccions extraterrestres allà en el llunyà any 40.000. Cada raça es bastant diferent i té les seves fortaleses i debilitats, però en conjunt estan ben equilibrades, en general cada raça té unitats de infanteria i vehicles terrestres i/o robots. El joc té diverses expansions que li afegeixen races noves i campanyes bèl·liques noves. Es divertit fixar-te en les violentes animacions de les unitats, especialment les més grosses. La recol·lecció de recursos es simplifica a canvi del control de punts sobre el terreny, per tal que puguis dedicar-me més a la gestió de les unitats en combat. Aquest joc el vaig jugar amb un amic online, per això hi ha tantes hores dedicades. Vaig parlar d’aquest joc en el CT568 i CT569. […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s