Cas típic 570: noi li agrada noia, noi es un marine espacial

Posted: 2009-01-15 in Entreteniments, Llibres
32457fe051d3969jpgAsalto de C S Goto (330 pàgines)

Doncs més del mateix que porto expicant tota la setmana. El senyor Goto ha escrit una serie de llibres basats en el joc de Dawn of War. Per aquelles coses de la vida la xarxa General de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, té un d’aquests llibres, i jo, com a bon fan del RTC de Warhammer 40K vaig provar a veure que tal.I la veritat, ho espereva pitjor, la veritat es que fa entretingut i tot.  Ara bé, si mai has jugat al joc i el món de Warhammer 40K no t’interessa ni t’acostis al llibre…

El llibre segueix un esquema clàssic. Una horda de Orks volen devastar el planeta Tartarus. En un principi la Guardia Imperial intenta repel·lir l’atac, però com a reclutes mediocres que són, es veuen superats, per tan arriba la 3era companyia de Cuervos Sangrientos (uns marines) a salvar-los. Però els Orks només són una distracció que ha muntat el Caos per aprofitar un poder que es desperta cada 3000 anys en el planeta. I els Eldars, com a bona raça antiga ho saben i ho volen impedir però pel seu compte, això vol dir barallar-se amb tothom.

Us deixo com sempre amb alguns fragments del llibre que reflexen el caracter de les faccions.

Luego salió Tanthius, que aplastó el suelo rocoso debido al peso de su armadura de exterminador, acompañado de su escuadra.  Una terrible tormenta de fuego surgió del grupo de vanguardia.

 

Es un inquisidor, Isador, protector de la divina palabra y de la voluntad del Emperador. Tiene sospechas de herejía sobre todo el mundo -le conestó Grabiel de forma rotunda-. Es su trabajo.

 

Sin embargo, también había guardias imperiales que conocían el verdadero valor en la guerra, que sabían que el combate era un fin en si mismo, que derramar sangre era la mejor forma de ofrenda al Emperador, ya fuese sangre propia o del enemigo. Tan sólo había un mandamiento para los soldados fieles: matarás.

 

Ninguno de ellos había visto jamás un Eldar. En esos momentos, veían a más de los que jamás hubieran querido ver.

 

Su alma se habia negado a abandonar el cuerpo, por lo que lo habían enclaustrado en el dreadnought de la tercera compañia para que así pudiera continuar derrotando a los enemigos del Emperador.
Nota:7/10

Comentaris
  1. dumdrak ha dit:

    Les millors noveles de W40k son les escrites per el autor de fantasmas de gaunt

  2. Pons ha dit:

    Gràcies pel consell.
    Però ara que he tocat aquest genere he vist que hi ha altres tipus de llibre que tenen prioritat.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s