Cas típic 580: noi li agrada noia, noi espera 3 companys

Posted: 2009-01-29 in Blog, Llibres

torre_oscura_ii_la_llegada_de_los_tres

La llegada de los tres – Stephen King (536 pàgines)

No hi ha sorpresses en la programació postilistica (si, es una paraula nova) del blog. Avui toca la 2ona part: La llegada de los tres (anteriorment editat com La invocación).

Per què en Roland (el Pistoler) arribi al seu destí, la maleida torre obscura dels nasos. Necessita tres companys, i es veu que el destí (o ka o ka-tet) li prepara que els reculli del nostre món, concretament del New York de la segona metitat del segle XX. Es lo més normal del món anar per la platja (esquivant llagostes bastants grosses i amb mala llet) i trobar-te portes a un altre món.

Per acabar alguns trossos del llibre, que com sempre, no reflexen de què va realment el llibre, però són curiosus: (bueno les 2 del mig si que resumeixen bastant la idea)

– He aquí una señora que tal vez no vuelva a valor en los grandes jets de Delta.
– Me importa un huevo. Como si vuela empaquetada de relleno en los calzoncillos de Superman.

– Yo soy del mismo lugar que tú, nuestra querida ciudad de Neva York, y yo pasé por lo mismo, bueno, algo diferente, pero podríamos decir que era el mismo principio, y ya verás que todo irá bien. -Luego agregó- Siempre que te guste la langosta.

– Lo que había detrás de la Puerta Numero Uno no era tan maravillos, y lo que habia detràs de la Puerta Número Dos era aún peor, así que ahora, en lugar de retirar-nos  como las personas cuerdas, vamos a seguirr adelante i comprobar qué hay detrás de la Puerta Número Tres. Tal como van las cosas no me sorprenderia que fueses una Hidra, un monstruo de tres cabezas o Godzilla. Pero tdavía soy optimista, aún espero la vajilla de cocina de acero inxodiable.

El hombre se propnía tirarle un ladrillo a alguien. No le importaba a quién; cuando se trataba de asesinar, Jack Mort era uno de esos que le dan las mismas oportunidades a todo el mundo.

Ningú s’ha donat compte que es tracta d’un post que quant dic “3” té doble sentit? Coi que el blog fa 3 anys!!!

Nota:6/10

Comentaris
 1. Fran ha dit:

  el Ka es una rueda

  el tio com coi es deia ruls
  la Detta sux
  i el nen weno, es un nen

  Acho ftw XD

 2. pons007 ha dit:

  Per mi ho pots ben dir ben clar, el nen tb sux.

  El Acho no surt fins la seguent impacient! A mi em recorda una mica al jar-jar xD

 3. […] Aprofito per comentar que coincidint amb aquesta xifra tan rodona, d’aquí 2 dies + 1 dia innexistent el blog cumplirà 3 anys i 1 mes. Fa un mes s’em va passar de comentar-ho. Però ja he fet algun apanyu. […]

 4. […] Tercer any: Lletres grosses i poca cosa més… […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s