Cas típic 634: noi li agrada noia, noi continua evolucionant

Posted: 2009-04-15 in Entreteniments

Doncs continuu parlant de l’Spore.

– La 3era fase es la tribu. Controles un grapat d’individus que el seu objectiu es recol·lectar menjar, fer-se amic de les altres tribus amb instruments rudimentaris com ara flautes o maraques, o la meva opció preferida, carregar-te les tribus rivals amb destrals i llances ben poc esmolades. En aquesta fase ja no pots modificar la criatura, tan sols posar-li complements.

– La cuarta fase es la socitat moderna. En trobes en un planeta amb unes quantes ciutats. Segons el tipus de ciutat que siguis pots aconseguir les altres ciutats de maneres diferents. Però sempre sense gaires problemes. Si ets una ciutat economica, et podràs enriquir amb el comerçi i finalment comprar altres ciutats. Si lo teu es la religió pots fer campanyes massives per acabar convertint el poble. I si et va més la guerra, podràs utilitzar els vehicles per carregar-te les defenses de les altres ciutats.

En aquesta fase tampoc pots tocar la critatura, però pots dissenyar els edificis. Per exemple guaiteu que poc original es la meva casa:

casa

– Però si us penseu que no estava creatiu el dia que vaig fer la casa, llavors no se que pensareu del bar:

bar

– Comparat amb els edificis anteriors, la fàbrica gairebé podriem dir que m’ha quedat força bé:

fabrica

– I finalment l’edifici més important de tots: L’ajuntament.

ajuntament

– També es poden dissenyar vehicles. Els vehicles aeris i maritims ja estava aborrit i vaig triar un disseny predissenyat. Però el vehicle terrestre el vaig fer personalment. Tampoc destaca per la seva originalitat:

cotxe

– La cinquena i última fase es l’espai. Primer de tot cal dissenyar la nau espacial de rigor, que vaig equipar amb unes quantes armes, per què mai se sap el que ens trobarem allà fora:

nau

Es tracta d’anar saltant de planeta en planeta fins a trobar vida intel·ligent i fer missions que et demanin o bé atacar-los. I si trobes un planeta que et fa el pes, pots començar una bonica colonia.

Com que la part més divertida del joc es fer criatures i fer-les moure, us deixo amb un video del meu bitxo fent unes quantes parides:

Comentaris
  1. […] un temps em vaig currar un post doble (CT633 i CT634) de la meva partida al Spore. Es d’aquells jocs que enganxen molt la primera partida que fas […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s