Cas tipic 641: noi li agrada noia, noi es un velociraptor

Posted: 2009-04-24 in Llibres
Anonymous Rex – Eric Garcia (368 pàgines)

Anonymus Rex de Eric Garcia és una novela negre amb tots els elements d’aquests tipus de noveles, ja sabeu, detectius, sospitosos, narració en primera persona, assessinats que semblen accidents, assessinats sense cap relació que acaben tenint relació, una mica d’humor negre i no tan negre. Però Eric Garcia afegeix un extra: Dinousaures.

Es veu que allò que van desapareixer per culpa d’un meteorit es fals. S’han fet més petits i es disfressen d’humans, una teoria totalment més encertada. El cas es que un d’aquests dinousarues es detectiu. I com tots els detectius de novela negra té un despatx cutre, li falten casos i els deutes l’acosen. E inevitablement se li presenta un cas poc interessant que resultarà ser el cas més important de la seva vida dinosaurica vida.

Ei que es un bon llibre! I això ho dic per què no em solen agradar gaire les noveles de detectius.

Que per cert, no deixa de ser curios que el llibre es diu Anonymous Rex, i el protagonista es un velociraptor. Però bé, està clar que Anonymous Veliciraptor no sona ni una tercera de bé.

PD: Hauria deixat algunes frases soltes del llibre, però un problema logístic que ara no ve al cas, ha fet impossible aquest fet… Em sap greu decebre’ls estimats lectors.
Nota:8/10

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s