Cas típic 649: noi li agrada noia, noi es Scott Adams i preveu el futur

Posted: 2009-05-06 in Llibres
8475776159El futuro de DilbertScott Adams (268 pàgines)

Em sembla recordar que algún altre dia ja us vaig parlar sobre l’Scott (hi ha confiança). Doncs avui us serveixo en safata el bo i millor de la substància d’aquest llibre. Segons el meu criteri esclar, que segurament serà entre un 25% i un 75% al vostre (dades totalment aleatories).

I sense més dilació:

ab

cd

S’ha acabat obtenir els extractes de la web, passo a transcriure…

En la ferretería hay un aparato para cambiar bombillas. Se trata de un palo muy largo con una especie de pinzas en un extremo. Pero las instrucciones dice que sólo sirve para retirar bombillas que se colocaron usando ese mismo tipo de aparato. ¿Como voy a saber yo si el dueño anterior utilizó ese cacharro para instalar la bombilla? Podria haber usado un mono adiestrado atado a la punta de una escoba… qué sé yo.

 

No disponemos de información acerca de la insipidualidad de los soldados britanicos, salvo que llevaban uniforme de color rojo chillón y marchaban despejados a plena luz del día mientras cantaban una canción de guerra británica que empezaba con el estribillo “Matáme… mátame muuuucho…”.

Buff això d’escriure es cansat, saps què? ja continuaré un altre dia transcrivint…

PD: Efectivament, l’enllaç del títol del l’obra es el llibre escanejat pàgina per pàgina fins la pàgina 50, genitelesa de Google, de qui sinó?
Nota:8/10

Comentaris
  1. […] CT664 que avui recupero, però també ha tret llibres com ara el Futur de Dilbert que apareix en el CT649 que també recupero […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s