Cas típic 688: noi li agrada noia, noia està per sota de l’escala Hot/Crazy

Posted: 2009-07-01 in Grafics, TV

Suposo que ja coneixereu la serie Como conocí a vuestra madre. I suposo que ja sabreu que hi ha un personatge que destaca per sobre dels altres. Efectivament parlo d’en Barney.

Es un personatges més carismàtics de la televisió, està a l’alaçada del Sr Burns, Chandler Bing, Gil Grissom o Tony Soprano.

I què de bo? Doncs teories com ara l’escala Hot / Crazy. Altrament coneguda com l’escala Sexy / Boja.

Es una treballada teoria on el nivell de bojeria d’una noia tolerable d’una noia es directament proporcional a lo bona que està. Millor que ens ho expliqui amb les seves pròpies paraules:

Aquest fragment ha estat extret del fantàstic episiodi 5 de la 3era temporada: Com vaig conèixer a tots les altres.

Comentaris
 1. Fran ha dit:

  el barney es un crack

  encara tinc pendent comprarme el Bro Code XD

 2. pons007 ha dit:

  Justament vaig veure el dilluns!!! aquest capítol que sortia per primera vegada (suposo) el “codigo del colega” com li diuen traduit Es del més bons! Amb la maleida cabra xD

 3. ahse ha dit:

  Doncs no, jo no coneixo la serie tal. (I moltes altres tampoc, eh! I no em sembla pas malament que no les coneixo. hehehe)

  La teoria del video suposa una recta y=x, la qual cosa es, evidentment, un model massa simplificat, ideal i abstracte com per a poder tenir cap aplicabilitat practica. Donat el context dels cervells simplificats dels personatges, pero, potser una parabola seria mes realista? (Evidentment, un cop mes, una parabola tambe seria un model massa simplificat. Els realment interessats en una descripcio de la dependencia funcional hot-crazy haurien d’acabar algun doctorat en matematiques per poder apropar-se a un model que descrigui la realitat.)

 4. Gary ha dit:

  L’ideal seria un model microeconòmic, sempre perfectes alhora de descriure la realitat.
  Clar que només acaben descrivint la pròpia realitat del propi model…

 5. Pons ha dit:

  La manera d’evaluar el grau de “bojeria” i el grau “sexy” són conceptes que no es poden comptabilitzar. En quines unitats medeixes la bojeria? per tan un recta ja em sembla la mar de bé.

 6. ahse ha dit:

  Aiiiiii! Quanta innocencia! Doncs defineixes primer una unitat estandar per a medir la bojeria, i una altra per medir la sexy-etat o sexy-isme, i ja t’apanyes! Com? Doncs agafant bons exemples de les unitats que defineix la fisica – per exemple.

  Aixo del model microeconomic tambe sembla una bona idea. ;-)

 7. gary ha dit:

  La solcuió que proposes s’acosta perillosament als models que comentava. Un model que només té capacitat de definir les seves pròpies prediccions. No hi ha una balança de sexy, o un mecanisme per calcular la bogeria..

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s