Cas típic 724: noi li agrada noia, noi acumula un deute de sang

Posted: 2009-08-27 in Llibres
libros.76.IMAGEN1Michael  ConnellyDeute de sang (448 pàgines)

En Terry McCaleb protagonitza aquest thriller sobre un policia que vol aclarir un assassinat que en un principi sembla un simple assassinat aïllat. Però com sempre passa amb els thrillers policíacs resulta que es tracta d’un assassí en serie i es troben altres cases que en aparentment no tenien cap relació, però la tenen. Després d’unes quantes decepcions amb uns quants acusats descobreix que l’assassí es… Fins aquí el resum.
Com que en Terry es un home de mitjana edat tirant a gran i a sobre li acaben de fer un trasplant de cor, l’home no està en gaire bona forma que diguem, per tan des del primer moment ja saps que no serà una novel·la d’acció, sinó que es pura i dura investigació policíaca. Es a dir, primer a buscar proves gairebé al nivell de CSI, després parlar amb sospitosos, convèncer col·legues policies per que li donin un cop de ma, i finalment lligar caps.
Si t’atrauen els thrillers d’aquest tipus es un llibre totalment recomanable, en cas contrari et pots mirar la pel·lícula del Clint Eastwood.

 

Al leer el infome del robo, McCaleb observó que el intruso se había llevado varios regalos del pie de un árbol de Navidad, incluida una HK P7 nueva que había sido envuelta como obsequio del dueño de la casa a su esposa: El regalo de Navidad perfecto en Los Ángeles.

 

– ¿Así que trabajava en el FBI?

– Sí.

– Tiene que ser muy interesante.

– A veces.

– ¿Cómo es que lo dejó? Parece usted muy joven.

– Supongo que se puso demasiado interesante.
Nota:6/10

Comentaris
  1. ahse ha dit:

    Per passar el temps que un no te podria ser bona. :-D

  2. pijuan ha dit:

    home si el protagonista es dedica a lligar caps… normal que acumuli deutes de sang no et fot… no es pot anar per la vida amb aquest taranná

  3. […] és una sèrie policíaca que es basa en uns llibres de Michael Connelly (en aquest no). Harry Bosch és un d’aquells inspectors de policia típics americans que treballen 25 hores […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s