Cas típic 793: noi li agrada noia, noi es Jerry Seinfeld

Posted: 2009-12-02 in Llibres, TV
El mon segons Jerry Seinfeld – Jerry Seinfeld (182 pàgines)

Potser us sonarà el nom de Jerry Seinfeld, degut a que segurament es el còmic més conegut a nivell internacional.

Es reconegut gràcies als seus monòlegs i sobretot gràcies a la serie que narra el dia a dia de la seva pròpia vida i que porta el seu propi nom.

Seinfeld es una de les comèdies més alabades de tots els temps, per exemple al meu col·lega Hernan Casciari li encanta.

Però avui no us enganxaré vídeos de Seinfield, avui parlaré del seu llibre. Ho sento… El monòlegs en llibre perden molt, però molt, però val més això que res.

Per contra, si als homes els atrau físicament una dona, la seva feina no els importa gens ni mica.

Nosaltres ens limitem a dir: “Ah sí, treballes a un escorxador? Que interessant, no? I així què, tens un ganivet de carnisser d’aquells tan grans i vas decapitant els animals? Sona molt bé. Escolta, per què no et dutxes i anem a buscar unes hamburgueses i una pel·li?”

Jo crec que els esmòquings existeixen perquè les dones consideren que “Total, com que tots els homes són iguals, els podem posar perfectament la mateix roba”.

Per això, per mi un casament és l’acte d’unió entre una núvia fantàstica i radiant i un noi qualsevol. L’esmòquing és un dispositiu de seguretat per a casaments que les dones han creat perquè saben que els homes no som dignes de confiança. Així, en cas que el nuvi s’acolloni i s’esfumi, qualsevol dels presents col·loca al altar i la cerimònia pot continuar.

Als caps de setmana tallava la gespa a canvi de cinc dòlars. Ho feia molt malament. De vegades ni tan sols engegava el tallagespa. Em limitava a deixar la marca de les rodes i deia que ja estava. I no hi podien fer res, el meu pare no em podia dir: “Escolta’m, fill, no estàs a l’altura de les circumstàncies. Ja sé que fa quinze anys que ets entre nosaltres, però em sembla que t’haurem d’acomiadar. No et pensis que és res personal, estem fent reduccions a tota la casa. Ara el gos només ve tres dies a la setmana.”

Nota:6/10

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Pffffff… Que a un home no li importi on treballa una dona, pot ser, pero a mi no m’agradaria fer res amb un tio que treballes a un escorxador, ni que fos l’Albert Einstein, per si de cas té fantasies necrofiliques que jo segur no comparteixo!

  Els altres dos exemples trobo que estan be.

 2. Fran ha dit:

  que bons XDDDDDDD

  definitivament he de veure aquesta serie XD

 3. Pons ha dit:

  Definitivament TOTHOM hauria de veure aquesta sèrie.
  La serie es la vida d’en Seinfeld, i al principi, al final i a les primeres temporades també a l’entremig de l’episodi posen trossos de monòlegs que tenen a veure amb el capítol. I explicats per ell són bastant millors que no pas llegits. G-a-r-a-n-t-i-z-a-t!

 4. ahse ha dit:

  La vida d’en Seinfeld com a qui?

 5. Pons ha dit:

  La vida d’en Seinfeld es la seva vida, la pròpia vida d’en Jerry Seinfeld, pren una cervesa amb els amics, va al cine, agafa una avió, va a la bugaderia, comparteix els problemes de feina amb els seus amics, tot això que té una vida normal però vist del punt de vista d’un dels millors humoristes.

 6. ruben ha dit:

  Hola!
  “Alabada” no existeix! en castellà es “halagar”, en català “afalagar” o “lloat” o bé “lloada” :)
  Blog molt interessant,
  Salut!

 7. […] a buscar els capítols de Scrubs. Si ve l”humor de Scrubs només superable per Friends o per Seinfeld, hi una cosa en la que guanya Scrubs per sobre de les altres sèries: La gran varietat de ties […]

 8. […] clàssic, però això no vol dir que sigui dolent, es més un estil Friends (no tan bo) o al estil Senfield (no tan bo, però casi). Com passa en la majoria de comèdies, no importa gaire el què passa sinó […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s