Cas típic 799: noi li agrada noia, noia es una perfecta cabrona (avui sí)

Posted: 2009-12-10 in Llibres
Elizabeth HiltsManual de la perfecta cabrona (136 pàgines)

Bàsicament es podria resumir aquest llibret en una sola frase: “Pues yo creo que no”.

Segons Elizabeth Hilts les dones solen cedir massa i accepten més coses de les que haurien de tolerar. Per aquest motiu l’autora ha buscat una frase per revelar-se contra les injustícies que pateixen:  “Pues yo creo que no” (aplaudiments).

El llibret aporta teories com ara “l’encant tòxic”, que es el comportament que se’ls hi ha inculcat a les dones des de sempre per tal que siguin sempre amables i agradables. I remarca que aquest encant es bo per l’altra gent però molt perjudicial per una mateixa.

En el llibre podrem trobar capítols amb noms tan suggeribles com: “Conoce a tu cabrona interior”, “La cabrona que hay en toda mujer” o “cabrona en diez minutos”.

Si no en teniu prou amb aquest prescindible títol, sempre podeu continuar amb la resta de llibres de la innecessària saga.

PD: Cinquena temporada de House acabada! Pobre House!!
Nota:2/10

Comentaris
  1. Fran ha dit:

    en serio a les dones els hi cal un manual per ser una perfecta cabrona?
    si ja ho son de base, ho porten als gens, no el shi cal cap llibre…

  2. ahse ha dit:

    Home, aixo de soler cedir massa i acceptar mes coses de les que haurien de tolerar jo crec que es veritat. La meva mare va ser l’exemple perfecte! I t’he de dir que no hi ha cap “encant toxic”, nomes tonteria toxica pura, ja que la meva mare s’ho va passar Fatal, jo m’ho vaig passar fatal, la meva germana s’ho va passar fatal, el meu pare… tambe s’ho va passar fatal perque tampoc no li calia tantes coses fingides. I molt probable altra gent qui hagues conegut una mica mes a la meva mare no haura estat gens encantada, pero al mon corre aquest mite de les dones “amables i agradables per la seva natura” – hi ha qui se li escapa, i qui no. :-|

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s