Cas típic 812: noi li agrada noia, noi perd el tren

Posted: 2009-12-29 in Divagacions meves

renfe Hi ha un tipus de persona que fa molta ràbia es la que jo anomeno “corre que no ve el tren”. Es aquella gent que comença a corre com si realment vingués el tren, però no ve!! llavors per què corre? El que està fent es que les persones que van darrere seu corrin per què veuen corre el que hi ha davant, així es forma una cadena de gent corrent. Gent adulta i respectable corrent sense motiu!!! I a més a més es la RENFE, amb això vull dir que per molt que l’horari posi que passa a les 8:02 el tren no passarà a les 8:02 ni per casualitat, per tan l’excusa “Es que es l’hora que passa el tren” no serveix. Realment venen ganes de quant arribes a l’andana i veure’ls alla parats de dir-lis “Et veig en forma” o directament preguntar-lis “on es el tren que s’et escapava?”.

Segurament aquest tipus de persona es el mateixa que avança per dincs del vagó del metro quant va ple. Que dius “Que coi en treuràs d’avançar uns quants metres per dincs del vagó en comptes de fer-los després per l’andana fins la sortida que tan sols trigaries 5 segons més i no tocaries els cullons!!!!!”.

Ja ho veieu que el transport public em posa una mica tens. Només una mica. Per això he desenvolupat una tècnica patentada per estar més tranquil:
1202709982055

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  La Renfe es tota una passada, fins i tot podries correr per arribar al tren endarrerit que ha de sortir justament abans del de 8:02 que no passara! Per no dir res dels canvis de vies sense avisar, quan un tren mig-buid surt en la dirrecio esperada, mentre la majoria de la gent esta a una altra via maleint.

  I de tocar collons, aixo no es res! N’hi ha toca-nas-toca-gola-toca-pulmons que fumen dins el tren com si res. Ja m’agradaria a mi tocar-los els intestins amb un cigarret ences!!! I a la mare que els va parir!

 2. anomenatinutil ha dit:

  No suporto la gent que et mira malament o remuga quan veu que vas en bici al tren… Cada dia tinc més clar que amb tren només hi va gent moooolt rara.

 3. ahse ha dit:

  I als que van amb els cotxets dels bebes, inutil? A aquells no se’ls mira malament?

 4. […] Altres posts de “trens”: 1005, 870, 829,812. LikeBe the first to like this post. […]

 5. […] Actualització: Altres posts de “trens”: 1005, 870, 829,812. […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s