Cas típic 888: noi li agrada noia, noi veu House sí o sí

Posted: 2010-04-14 in TV

houseHouse també es una d’aquestes sèries que s’ha de veure sí o si. Tothom ja coneix que la trama va sobre un metge malcarat capaç de diagnosticar qualsevol malaltia per rara que sigui. En general cada capítol es un pacient, al principi el malalt semblarà que es recupera, però llavors empitjorarà de cop fins que el House se li acudeix la idea brillant d’injectar-li alguna cosa que el deixarà ben bé a les portes de la mort, llavors es quant se li acudeix la idea brillant i el salva. Per un fil argumental més específic repasseu aquest post.

A partir de la quarta temporada la cosa canvia, apareix un procés de sel·lecció, nous metges, la serie es renova i es salva de caure en la repetició. Alabats guionistes espavilats!

Però la gràcia de la serie no es tan en veure quina malaltia rara ens sortiran els guionistes, ni saber com el House la curarà. Siguem sincers, la gràcia tampoc es la relació entre els personatges, ni amb el seu amic de l’anima Wilson, ni tan sols lla tensió sexual cosa entre House i la Cameron o entre House i la Cuddy. La gràcia es veure com el doctor despotrica de tothom, es fot amb els més estúpids i reparteix cinisme tan entre pacients com els companys. Pensareu que soc estrany si dic que gaudeixo d’un home, així, però resulta que House ha sigut unes de les poques sèries que ha desbancat puntualment en audiència a la tot poderosa i gratament alabada CSI Las Vegas.  Però tampoc en feu molt cas de les masses.

Us deixo amb algunes frases dels primers capítols.
* House: ¿Te das cuenta? Todo el mundo se piensa que soy un paciente por el bastón
* Wilson: Pues ponte una bata como los demás.
* House: No, entonces parecería un médico.


* Foreman: Para tratar pacientes nos hicimos médicos. * House: No, para tratar enfermedades somos médicos. Tratar pacientes es el inconveniente de esta profesión.


* House: ¿Ha usado el inhalador?
* Madre del niño: No, hace días que no. Como tiene 10 años, me preocupaba que tomase un medicamento tan fuerte tan a menudo.
* House: Puede que a su medico también le preocupara cuando se lo recetó, lo habrá hecho para paliar el nocivo efecto de respirar. Los niños se acostumbran al oxígeno y luego no hay quien se lo quite.


* (a un paciente) “…¿Preferiría un médico que le coja la mano mientras se muere o uno que le ignore mientras mejora? Aunque yo creo que lo peor sería uno que te ignore mientras te mueres…”


* (La directora del hospital va tras House para anunciarle algo) “¡No quiero acostarme contigo nunca más! La primera vez fue lamentable, porque seas mi jefa no utilizarás mi cuerpo”.


* (House habla por teléfono con su madre y Cameron le pregunta quién era): “Angelina Jolie. Yo la llamo mamá, le pone cachonda”.* (Wilson recrimina a House por colarse en el despacho del psiquiatra de Stacy, y le dice que a Nixon lo procesaron por eso): “¿Me estás diciendo que tampoco puedo practicar el sexo oral con las becarias?”.

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  No sé jo si això que dius és la gràcia d’aquesta serie! Pot ser… Ja fa temps que no la miro.

 2. Fran ha dit:

  ai ai XD
  house house…
  molt bo el capítol d’ahir per cert!

 3. pons007 ha dit:

  Quant dic que una sèrie s’ha de veure sí o sí, no dubteu de la meva paraula!

 4. anomenatinutil ha dit:

  No dubto de la teva paraula, però em vaig quedar estancat quan surt del psiquiàtric i d’allà no m’he mogut…

 5. […] Grey ni cap d’altra que no fos Scrubs. Bé, d’acord, en certs moment podríem dir que House està just per sobre de Scrubs, però tot depèn del capítol de cada sèrie, són estils molt molt […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s