Cas típic 1028: noi li agrada noia, noi arregla la noia de qualsevol manera

Posted: 2010-11-10 in Webs/Blocs

He obert el congelador i sabeu que he trobat? Doncs un munt de web curioses guardes per tal dia com avui que no sàpigues quin post publicar.

Eternal Monnwalk: Homenatge al Michael on un munt de gent va fent el mític Moonwalk, però molts, eh?! De fet, l’últim de tots soc jo… Per més inri a sobre tenim un comptador amb els metres recorreguts per aquests devots fans.

El triturador: Et permet pujar un arxiu per tal que quant te’l descarreguis aquest quedarà corrupte i no el podràs tornar a obrir per què et dirà que està corrupte. De fet, pots triar uns quants tipus d’arxius ja corruptes per estalviar-te temps. Calia? Potser no, però mai se sap!

There, I fixed it: Vindria a ser com un “Val, ja està arreglat”. Una web on la gent envia els seus nyaps (xapusses). Es la típica solució ràpida que mentre funcioni, així es queda, es lleig? Sí! Es eficient? Doncs menters aguanti si…

Your Wolrd of text: Es normal si aquesta pàgina us triga a carregar. Es tracta d’una pàgina en blanc per què tothom afegeixi el que vulgui. I per tothom es la mateixa pàgina. No hi ha limit de scroll, i pots afegir tot el text que vulguis, fins i tot pots esborrar el text de l’altre gent. El contingut es semblant al que un podria trobar ens uns lavabos públics. Lo curiós  es que pots crear la teva pàgina afegint al final de l’adreça de la web el nom que tu vulguis, per exemple, acabo  de crear http://www.yourworldoftext.com/pons.

Comentaris
  1. ahse ha dit:

    I jo que pensava que trobaries la noia arreglada al congelador… :-D

    Per cert, el triturador realment no cal:

    http://linux.die.net/man/1/shred

  2. […] El últim dimarts vintage amb webs de dubtosa utilitat va tenir èxit (relatiu) o sigui que repeteixo la jugada. Avui he ajuntat el CT848 i el CT868 i el CT1028 […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s