Cas típic 1031: noi li agrada noia, noi organitza la biblioteca

Posted: 2010-11-15 in Blog, Llibres, TV

El blog ha canviat!! Espereu, no comenceu a escriure un comentari que digui alguna cosa com: “No t’ha sortit bé, el blog està exactament igual que sempre”. El blog ha canviat, però no ha sigut la pestanya principal. Bàsicament han canviat dos pestanyes.

En la pestanya Sèries simplement s’han actualitzat les dades que no s’havien modificat des del dia que vaig crear la pàgina ara fa mig any. I s’ha afegit la comèdia revelació d’aquest any Modern Family en la posició 15.

Però el canvi gros ha sigut en la pestanya de Llibres. Degut a que posar el comentari de cada llibre en una mateixa pàgina feia que la pàgina fos pesadament llarga i poc pràctica he decidit treure les descripcions i posar links al post corresponent, i deixar només el títol, l’autor i la nota. I què passa si el llibre no té post? Doncs mala sort…

Va vinga, ja podeu començar a fer de beta testers i provar tots els links aviam si tots funcionen correctament i ja de pas aviam si redescobriu algun llibre que us interessi.

Canviant del tema, suposo que ahir, dia mundial de la diabetis, us vau passar el dia estimant el vostre diabètic preferit, oi?

Comentaris
  1. ahse ha dit:

    Els llibres estan ben organitzats. 100%

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s