Esteu farts que demaneu un cafè llarg amb molta espuma amb llet semi desnatada a temperatura natural amb un terròs i mig de sucre i que el cambrer s’equivoqui? Aquesta tassa serà la vostra solució!
Passem a coses més serioses. Passem al tema de les formules secretes. Per 10 cèntims d’euro quina es la formula secreta més buscada? Premi! Es la Coca-Cola! Saber Curioso té la recepta.
Composición de Coca-cola para cada galón (4,546 litros) :
Embeber las hojas de coca y las nueces de cola en 22 gr. de alcohol al 20%, luego filtrar y agregar el líquido al jarabe. Después añadir:
Mezclar en 4,9 gr. de alcohol al 95%, agregar 2,7 gr. de agua, dejar reposar 24 horas a 60 grados Fahrenheit para que se separe el estrato turbio. Recójase la parte clara del líquido y agréguese al jarabe. Agregar suficiente agua para preparar 1 galón de jarabe. Mézclese una onza de jarabe con agua carbonatada para preparar 6,5 onzas de bebida.
Ja que parlem de begudes ensucrades us ofereixo la monstre calòric per excel·lència: El batut de Baskin Robbin’s “Large Heath Bar Shake“. Es una autèntic assassí de diabètics, es això:
- 2,310 calorías
- 266 gramos de azúcar
- 108 gramos de grasas, (64 de los cuales son grasas saturadas).
- El batido tiene 73 ingredientes diferentes.
- Los 266 gramos de azúcar se traducirían en 66 cucharadas de azúcar para el café.
- Se tardan entre ocho y doce minutos de media en beberse esta bomba calórica.
No entenc res. Si tens sed has de prendre molt sucre???
No, el sucre fa sed. Però la cosa anava de begudes i… jo que se, es dilluns, no li busquis tres gats al peu