Cas típic 1071: noi li agrada noia, noi es un gamer

Posted: 2011-01-06 in Entreteniments

Que no us espanti el tag de “jocs” no es tracta d’un d’aquells posts repetitius i sense èxit on poso 3 enllaços a alguns jocs flaix. Aquest post es gairebé seriós.

[…]

Es broma!!!  Heu picat!! Toca lo dels jocs flaix!!

Press de Star Bar 2000: Quantes vegades es capaç de prémer la barra espaiadora en 5 segons? i en 10? i en 20? Jo m’he conformat en fer-ho en 5 segons i el meu gens menyspreable record ha estat 44.

Squaro: Es una espècie de buscamines. Aquesta vegada es tracta de posar tu les mines en els vèrtex de cada casella de manera que quadrin amb el numero que hi ha a la casella. Explicat per mi no s’ha entès res, però es pilla de seguida com va la cosa. No es gaire difícil en poc menys d’un minut he completat el primer quadre.

Abscondita Sapientia: Es un d’aquells jocs tan xungus que s’ha d’anar avançant de nivell escrivint en la url la solució del nivell.

Desert Bus: No es exactament un joc, es més aviat una putada. Es tracta d’anar pitjant el pedal de l’accelerador (D) per tal d’acabar travessant el desert d’Arizona (Tucson – Las Vegas) amb autobús. Només us aviso que es tracta un joc en temps real.

Comentaris
  1. ahse ha dit:

    Em sembla que els enllaços son 4, no 3. Si encara en sé comptar, és clar! De totes formes, només he mirat els 3 que tocava i no n’he arribat a més de 33 space bars per 5 segons – deu ser que el teu teclat és més avançat que el meu.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s