Cas típic 1132: noi li agrada noia, noi somia amb la noia

Posted: 2011-03-29 in Divagacions meves

Ahir vaig somiar i al llevar-me recordava el que havia somiat. Aquest fet que no sembla gaire extraordinari, en el meu cas personal es un fet realment estrany.
Sobre el contingut dels somnis s’han muntat moltes teories. Com que no es un tema que m’interessi gaire no me molestat en donar-lis. I encara que el post d’avui vagi una mica sobre somnis tampoc m’he documentat al respecte. Porto més d’un miler casos típics sense documentar-me sobre res, no tindria cap sentit començar a fer-ho ara…
De totes maneres, una de les teories més conegudes es que els somnis representen les preocupacions i les inquietuds que estan enterrades en el més profund del nostre subconscient. Algun tema important que durant la nit el nostre cervell aprofita per profunditzar i analitzar, moltes vegades representat al·legòricament mitjançant complexes metàfores que són els somnis de situacions absurdes i sense sentit.
El cas es que el meu somni va consistir en: Vaig a picar la 50/30 en el metro i la màquina que em pica la targeta em fa malbé un lateral de la targeta. Fi del somni, res més.
Tan buida es la meva vida que la única preocupació del meu subconscient es que una màquina falli i se’m carregui la 50/30?
Ara si em dispensen, vaig a comprovar que la targeta continuï intacta…

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Guay. Jo acabo de somniar una versió millorada del noi i cap targeta. El cas és que el meu somni va consistir en: vaig gaudir amplement de la companyia del noi. Tan buida de nois és la meva vida que la única preocupació del meu subconscient és millorar a un home que no vol ser bona persona?

 2. MadeByMiki ha dit:

  No puc deixar d’imaginar-me a en Martin Luther King fent un discurs tipus:

  “A vosaltres, avui us dic, amics meus, que malgrat les dificultats d’avui i demà, jo encara tinc un somni. Vaig a picar la 50/30 en el metro i la màquina que em pica la targeta em fa malbé un lateral de la targeta. Fi del somni, res més”.

  Ha quedat collonut, eh?, jo a algú amb aquests somnis el votaria!

 3. Fran ha dit:

  això més que un somni és un malsón

 4. Montse ha dit:

  Home, és que si és de gaires zones val una passssssta. És un somni d’aquells de despertar amarat de suor i corprès. El teu subconscient pot comptar amb la meva solidaritat.

  • Pons ha dit:

   Tampoc es un gran problema carregar-te una mica una targeta. Que recordi, dos vegades m’ha passat (a la realitat) i sempre me l’han canviat sense problemes.

 5. ÒscarAzAl ha dit:

  Bé, el poc que he llegit jo algun cop d’interpretació de somnis no m’ho crec gaire. Per exemple, si somies que poses les banyes a la parella és que no ho faries mai. Segur… Qui va escriure això era un infidel professional i va escriure tot el llibre per justificar-se. “No, amor, no et poso les banyes, només et demostro que ets l’única persona amb qui vull estar.” Potser el teu somni significa que no se’t trencaran les targetes mai més.

 6. òscar ha dit:

  Doncs per descriure la vida d’un servidor, que porta anys i anys sense recordar ni una microescena dels seus somnis nocturns, la paraula buidor es quedaria curta.

 7. Tomàs ha dit:

  Jo tampoc recordo quasi mai el que somnio per les nits (diuen que somniem, jo no ho puc assegurar).

  Si més no aquest somni no et traurà el son.

 8. paraulespetites ha dit:

  jo tampoc recordo quasi mai els somnis i quan els recordo solen ser tan absurds com el teu! però segur que Freud hi trobaria alguna explicació rollo :” que se t’espatlli la targeta mostra una frustració….
  Em fa gràcia la gran verietat de temes del teu blog!

 9. anomenatinutil ha dit:

  Uf, vigila amb aquest somni… tens el futur ben negre…

 10. […] recupero el CT1132 amb un somni […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s