Cas típic 1565: noi li agrada noia, noi es el doctor horrible

Posted: 2011-05-13 in TV

Tinc la sort de disposar “bastant” temps lliure, per això tinc un blog que s’actualitza més sovint, sinó tindria per exemple peixets de colors que donen menys feina, però si bé es cert que tampoc donen les mateixes satisfaccions, a excepció que siguis com en Troy McClure.

El que volia dir es que una de les meves estones lliures l’he aprofitat per veure Doctor horrible sing along blog. De fet no cal gaire estona lliure, amb menys de 45 minuts ja en tens prou… El cas es que aquesta mini serie m’ha fet veure que potser els meus gusts estan canviant sense que jo mateix m’hagi donat ni compte.

D’acord que el protagonista es un excel·lent Neil Patrick Harris. D’acord que la co-protagonista es la morbosa Felicia Day. D’acord que el guió es original. D’acord que hi ha humor. D’acord que les series on el protagonista es “malvat”, com ara House o Dexter (cada un a la seva manera) m’agraden. Però si traiem totes aquestes coses què ens queda? què? Doncs ens queda una serie romàntica! Que en principi a mi no m’hauria agradar. I el que es pitjor de tot! Ens queda que la sèrie també es musical!

Us deixo amb el trailer

I el link als actes 1, 2 i 3

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  No dubto que els teus gustos estan canviant, però tens l’escusa de ser jove i en plen desenvolupament cerebral per tant no te n’has de preocupar gaire. Els meus gustos en canvi, ja estan bastant sedimentats – és l’avantatge de passar dels 30, hehe – i et puc assegurar que no miraré la tal mini-serie perquè el trailer és horroros. :-D

 2. Montse ha dit:

  Si et tranquil·litza la conciència, sempre li podràs donar la volta i dir que si li treus la música i el romanticisme et queda una sèrie amb un excel·lent protagonista, una morbosa co-protagonista, un guió original, humor i un protagonista malvat com els que a tu t’agraden. Tot es redueix a una qüestió d’òptica ;-)

 3. Fran ha dit:

  ostia ramon si que descobreixes tard les coses, has de deixar de llegir els diaris de quan anavem a la universitat i estar més al dia XD

  • Pons ha dit:

   si des del primer dia que va sortir que la tinc descarregada, de fet no se com ha agafat fongs o algu xD es que mai trobava el moment adeqüat

 4. Tomàs ha dit:

  Hi ha canvis buscats i n’hi ha de sobtats o de no esperats. Aquesta transformació interior que estas notant, sinó és del teu gust, potser té tractament.

  Pensa que la farmacologia, avui en dia, fa miracles.

 5. ahse ha dit:

  El cas típic 1567 ja surt al google reader! I no, aquest cop no m’estic prenent ibuprofens al·luciOnogens. :-P

 6. samox ha dit:

  Jo hem quedo en que vius com un marajà i ho reconeixes. Molt agoserat, provoques enveja, però bueno, si al menys fas un bloc que ens permeti treure’n suc ja t’ho perdonem.

 7. […] Dr Horrible: No us confongueu, no es Barney Stinson, es el doctor Horrible de Dr. Horrible’s Sing-Along Blog. […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s