Per començar, que tal una volta al mon a través de 116 cerveses?
Dada científica: La cervesa ajuda al creixement dels ossos.
Mite desemmascarat: Beure la cervesa (o qualsevol altre alcohol) amb una canya no emborratxa més. Simplement que veus més ràpid…
Dada curiosa: Sabeu quina es la cervesa amb més graduació? La Voll Damm? Doncs no. La Sink the Bismarck amb 41º i la podeu comprar pel mòdic preu de 40 lliures esterlines.
Actualització: Actualment la cervesa amb més volum alcohòlic del mon es la BrewDog, amb el 55% d’alcohol i també es la més cara amb 765$ els 33cl. A més amés té el “luxe” de tenir l’ampolla recoberta d’un esquirol dissecat. Calia?
Sou bevedors ràpids? Ràpids ràpids? Tant com aquest noi?
Algú ha dit cervesil?
Rècord mundial d’obrir cerveses: 200 ampolles en 80 segons.
A vosaltres també us passa que amb un gotet de cervesa en teniu poc? Millor quatre, no?
I un cop buida la llauna de cervesa què en podem fer? Es pot re-aprofitar? Es clar, només cal ajuntar 39000 llaunes de cervesa i et pots recobrir la casa…
Per acabar el post us enganxo la història de la cervesa.
FUCK! el vídeo del tio que beu 2l en 5 segons és la òstia!!!! crec que ni amb lo bebedors de cervesa que són aquí ho fan això xd la meva pregunta és, el tio que ha obert les cerveses, suposo que no eren quebecoises oi?? pq aquí s’obren amb rosca :P
Cervesa, pfffffffffff!!!
la ultima imatge sembla del TBO
Això és la Champions League cervesera!!, 2L. en 5 segons, pobre fetge i bufeta…
Quin ventall de cervesa…55% d’acohol en una cervesa, que fort, mai ho havia sentit! La més bona és la A.K. Damm que és fina amb el gust de la típica alsaciana!
La AK Damm està força bé, però últimament m’he aficionat a la Selecta (de San Miguel)
Uiii aquesta no l’he tastat…però San Miguel no m’agrada gaire, la Selecta què ve a ser com una Voll Damm, amb uns 7º? Ja la provaré!
Jo no invito a unes rondes al paio que es fot l’equvalent a 8 mitjanes en menys de 5 segons!!!
La cerveça amb els esquirols em sembla una burrada que no hauria d’existir.