Cas típic 1224: noi li agrada noia, noi li agrada el cas típic 1223

Posted: 2012-03-15 in Divagacions meves

Han sorgit un munt de rumors sobre el cas típic 1223. Un dels principals suggereix que ha sigut un error meu i que el post s’ha publicat en blanc. Però si resulta que faig errors vol dir que no soc perfecte… Per tan queda descartat que es tracti d’un error.

Un altre rumor suggereix que podria tractar-se d’un experiment sociològic per estudiar les reaccions dels comentaristes. Podria ser. Però si faig estudis sobre la gent vol dir que m’importa el què pensi la gent. Per tan…

Una altra teoria apunta a un error un de WordPress. Però WordPress es una sistema sòlid incapaç de tals deficiències que podria tenir altres sistema com ara Blogger…

També hi han hagut suggerències que culpen a extraterrestres. Éssers d’un altra galàxia que han vingut expressament per publicar un post en aquest bloc. No patiu, la persona que ha suggerit tal cosa ja ha rebut la atenció necessària.

Altres especulacions apunten cap a hackers, concretament gent altament especialitzada en saltar-se els sistemes de control i desxifrar la meva contrasenya d’usuari la qual no té res a veure amb cap sèrie numèrica de l’u al sis. Desestimo la teoria per què amb els meus alts coneixements sobre la matèria hagués estat capaç de detectar el rastre del hackeig.

Difamacions descarades apunten cap que a que m’havia quedat sense idees per fer posts. Val la pena que em molesti a rebatre aquest absurd argument?

Fins i tot hi ha una idea que apunta cap al somnambulisme. Una nit em vaig llevar, em vaig connectar a wordpress i vaig programar aquest post. Molt bé, qui ha dit que jo haig de fer alguna cosa tan humana com ara dormir?

Teniu més hipòtesis que hagi de desmentir?

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  El Gran Pons mai no dorm! El Gran Pons ens està mirant! :-D

 2. Yáiza ha dit:

  Segueixo pensant que és que realment t’agrada una noia!!! O en Pons no fa una cosa tan humana com enamorar-se?? Hahaha!!

 3. DooMMasteR ha dit:

  Les màquines estan començant a cobrar vida. Els servidors començaren a publicar posts sols i ben aviat van dominar el món… :S

 4. el porquet ha dit:

  Un post en blanc és digne d’un pons en blanc

 5. XeXu ha dit:

  Salta a la vista que l’únic que no has desmentit és que hi ha una dona pel mig! I això ho hauràs d’explicar, jo no inventaré cap hipòtesi nova fins que no asseguris que es tracta d’això. I ara venen les preguntes, és clar. Tu no fas coses humanes. Però i la noia? És humana?

 6. Reflexionem-hi ha dit:

  Home, Pons, veient cap on envies els que proposen temes paranormals no m’hi atreveixo. Però és claríssimo que ha estat un follet que t’ha volgut fastidiar l’entrada.

 7. Montse ha dit:

  Tu digues el que vulguis, però segueixo pensant que formem part d’algun experiment maquiavèlic de la CIA (o de la TIA, que a mi el Mortadelo m’agradava molt)

 8. Crític de cine ha dit:

  M’agrada la del somnambulisme. Em convenç. Perquè a les sis del matí no es pot tenir el cap massa airejat.
  Potser hi ha escrit un post amb una intensitat de lletra que el nostre ull no és capaç de detectar (com les freqüències que escolten els gossos però no els humans) Els teus ulls sí, per descomptat.

 9. Fran ha dit:

  jo no se què feies, però vaig pensar
  “coi, ja era hora, tants anys amb el blog i mai havia tractat el normal, sense afegits ni números!!!”

 10. Tomàs ha dit:

  Jo el vaig trobar ple de sentit.

  I el vaig entendre.

 11. Marta ha dit:

  Un post en blanc és la mar de poètic, i de cruel. Confesso que jo una vegada vaig escriure, en un paper en blanc, “El que et tinc a dir:” I res més…

 12. MadeByMiki ha dit:

  Els posts en blanc son molt relaxants…

 13. ÒscarAzAl ha dit:

  Bé, partint de la base que per ser perfecte s’ha de saber mentir, res del que ens puguis dir serà veritat perquè o bé ets perfecte i ens mentiràs quan t’interessi, o bé ets imperfecte i ens mentiràs per amagar-ho.

  • ahse ha dit:

   La teva base és falsa.

   • ÒscarAzAl ha dit:

    No ho és. Una persona perfecta ho ha de fer tot bé, inclós mentir. Imagina’t que tens un amic i li vols fer una festa sorpresa. Perquè tingui èxit has de saber mentir. És només un dels exemples en què mentir, a part d’útil, és positiu, si és que vas per aquest camí.

   • ahse ha dit:

    Amb cada comentari/post com aquest que trobo per la gran xarxa, m’espanto més amb la cultura que teniu a aquest país. No has de saber mentir per tenir èxit, però tu potser estàs massa acondicionat a pensar el contrari. Per tant… no crec que té sentit debatre res més.

   • Pons ha dit:

    clar que sí, ma dura Ahse, fot-li canya aquest tal tal Oscar!

   • ahse ha dit:

    Si fa falta agafo fins i tot un pal de baseball per convèncer! hahaha

   • ÒscarAzAl ha dit:

    Bé, doncs no hi ha debat, però això no vol dir que no hi hagi opinió :P

 14. […] setmana passada, arrel d’una de les maleses del Pons, vaig afirmar que un dels requisits per ser perfecte és saber mentir i una veu s’hi va aixecar […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s