Cas típic 1284: noi li agrada noia, noi li agrada l’Heroi de les Eres

Posted: 2012-06-07 in Llibres

El Heroe de las Eras – Brandon Sanderson (768 pàgines)

Tercera i última part de la trilogia dels nascuts de la boira. En anglès mola molt més el nom, es la trilogia dels Mistborn. Fins i tot la traducció al castellà com a “bruma” la trobo més encertada, en canvi “boira” més que donar misteri em sona a nom de gos…
Tornant al llibre en si. Segur que recordareu la primera part: L’imperi final i la segona part: El Pou de l’ascens. Doncs per completar la trilogia faltava un llibre, sinó què seria? una bilogia?
En aquesta última part sabem quin es el destí de tot l’imperi final, els exercits enfrontats, les intrigues polítiques i sobretot la eterna lluita entre l’ordre i el caos, entre la destrucció i la conservació, entre els bons i els dolents, entre Coca-Cola i Pepsi, etc…
Si com es el meu cas, t’han agradat les dos primeres parts, la tercera part segur que agrada. En aquesta part es deixen de banda els ja pesats duels entre alomàntics i es centra més en les estratègies. A més en aquesta tercera part tenim la trama dividia en dos fronts importants, bé, sempre n’hi ha un més interessant que l’altra, ja sol passar això. A part que si en els dos primers llibres els descobriments de nous poders es van succeint cada vegada amb més freqüència en la tercera part ja es un festival de l’estil “Ha superat la força del super guerrer que ha superat la força del super guerrer”
En resum, una trilogia totalment recomanable.
Nota:8/10

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Molt bon resum!! D’un llibre que segur no s’ho mereix, ja que amb el nom de gos que té i les passades de les forces dels super guerrers tothom es quedaria tan avorrit que dormiria una setmana sencera després d’acabar-lo. Per això, i malgrat la curiositat que se m’ha despertat de saber si al final guanyara Pepsi o Coca-Cola, jo no el llegiré. Passar una tota una setmana dormit em sembla massa.

  Per cert, n’hi ha molts gossos emboirats a Catalunya? :-D

 2. Crític de cine ha dit:

  Curiós; al poble tenim una gossa que anomenem ‘Boira’

 3. maria ha dit:

  No n’he llegit cap dels tres; m’he l’apunto per provar-los.

 4. Tomàs ha dit:

  Mira que t’agraden aquesta mena de llibres eh? La teva sort és que hi ha molta literatura d’aquest gènere amb la que gaudir.

 5. […] El Heroe de las Eras – Brandon Sanderson 8/10 […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s