Cas típic 1300: noi li agrada noia, noi explica com funciona la creació de posts

Posted: 2012-07-11 in Blog

Aprofitant un dia tan especial com el cas típic 1300 us explicaré com funciona internament la creació dels posts d’aquest bloc.

Primer de tot explicar que els pots no es produeixen de manera espontània com fa el correu comercial dins de la meva bústia. Els posts els elaboro jo mateix, altrament conegut com Pons. Segons el tipus, el post es creat d’una manera o altre:

  1. Tipus Blog: Son pots on parlo sobre quelcom relacionat amb el propi bloc, una pestanya nova, una nova aparença, una celebració d’un cas típic especial, com per exemple aquest mateix post
  2. Divagacions meves: Posts que dono alguna opinió sobre algun tema, per sort, no n’hi ha gaires d’aquests…
  3. Llibres: Resum del llibre que m’acabo de llegir, amb valoració personal inclosa.
  4. Personals: Posts en els que explico alguna vivència personal, normalment no gaire íntima.
  5. Tota la resta: Posts fets amb material inspirat/robat d’internet.

Els posts tipus 5 a diferència dels altres es fan en tres fases:

  1. Llegeixo alguna cosa que m’agrada.
  2. La guardo al delicious sota el tag que més se li escau
  3. Agafo el tag del delicious amb més entrades, sel·lecciono uns quants enllaços (depenent del seu interés)  i en faig un post.

Aproximadament tinc 5500 enllaços guardats al delicious, gairebé tots guardats amb privacitat. Però la gran majoria tenen un guió al davant per exemple “-anuncis_video”. Aquest guió indica que l’enllaç ja ha estat utilitzat per fer un post. El mateix tag però sense el guió, es a dir “anuncis_video” indica que es material per a nous posts. Actualment tinc 466 tags diferents, però s’ha de recordar que estan duplicats, es a dir la meitat tenen guió i l’altra meitat no. En total unes 233 categories reals.

Ara que ja sabeu com funciona la creació de posts ja podeu celebrar el cas típic 1300. Visca el Pons’s Blog!

Comentaris
  1. ahse ha dit:

    Visca el Pons!!

    (Però aquest post no ha sortit a les 6 del matí…)

  2. Clidice ha dit:

    això és professionalitat! Si fas formatge cal que expliquis com el fas, per garantir-ne la qualitat. Si fas apunts de blog, el mateix :P Tot i que no sabria dir-te si m’agrada més el formatge o el Pons, ai!

  3. Crític de cine ha dit:

    Ja puc dormir tranquil…

  4. XeXu ha dit:

    Vaja, així que encara que de vegades vols passar per un paio despreocupat, ara sabem que et treballes els posts a consciència, que recopiles el material molt bé i que ho tens molt ben classificat. Doncs res, a seguir amb la feina, i per molts casos més.

  5. Tomàs ha dit:

    Ara només ens resta saber la fórmula de la Coca-Cola ja no hi haurà cap misteri per descobrir!

  6. Sílvia ha dit:

    Apa, el primer dia que aterro per aquí i ja conec els teus secrets íntims d’elaboració ;)

  7. Yáiza ha dit:

    Vaja! Molt interessant, sí, sí, ja m’estranyava a mi imaginant-te fent hores i hores de recerca pels posts de tipus 5… Bé, trobo que tens un sistema molt pràctic i ben aprofitat. Doncs au, fins demà!

  8. Joan Comellas ha dit:

    Això es mereix un documental a la 2 com a mínim!

  9. […] Si t’ha interessat aquest post segurament també t’interessarà el CT1300 […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s