Cas típic 1322: noi li agrada noia, noi es menja a la noia

Posted: 2012-08-31 in Monogràfic

Avui un post per fer obrir la gana.

Primer una infografia del fast food. La enganxaria però es molt llarga…

Pregunta: Es sang això que surt del meu bistec? Doncs no…

El filete es tejido muscular, no una parte del sistema circulatorio. El color rojo de los músculos es consecuencia de la mioglobina, una proteína que almacena oxígeno en los músculos para ser utilizado cuando se requiera energía de manera repentina. Lo que ocurre es que tanto la mioglobina como la hemoglobina de la sangre son ambas de color rojo, debido al hierro que contienen. Y de ahí la confusión.

Pregunta: Què hi ha en l’interior de l’envàs del menjar del super? Gasos ralentitzadors de les reaccions bioquímiques.

Durante el MAP, o sea, el envasado en atmósfera modificada, el producto se sella con una mezcla de gases que ralentizan las reacciones bioquímicas culpables de que la comida se ponga mala o simplemente fea.

Por ejemplo, el etileno que se libera durante la maduración es la causa de la decoloración de vegetales como el brócoli, o el que otros adquieran un color marrón responde a la acción de determinadas enzimas. Si la carne pierde su color rojo y se hace amarronada es porque la exposición al aire ambiental provoca que la oximioglobina (lo que le da el color rojo) se convierta en metamioglobina.

Pregunta: Quant pes la hamburguesa més gran del mon? Resposta: 95,5Kg

Incluye 81 kilos de carne, 120 huevos, 150 lonchas de queso, 16 tomates, 2 kilos de lechuga, 1,5 kilos de remolacha, 2 kilos de salsa especial y 21 kilos de pan con semillas de sésamo

Galeria de Sandwich simpàtics

Una pizza feta de pizzes. Una metapizza? En total fa gairebé 2 metres de diàmetre té més de 50 ingredients.

I per acabar una comparació entre l‘anunci i la realitat.

Comentaris
  1. ahse ha dit:

    Uf! Una mica fastigós aquest post, no?

  2. maria ha dit:

    Aquest post em convindria haber-l’ho llegit ahir a la nit amb l’afertament.

  3. Crític de cine ha dit:

    No m’acaba de quadrar el pes de l’hamburguesa més gran. 81 quilos de carn més els 21 de pa ja superen els 95’5 quilos. I encara falten la resta d’ingredients!!!
    Abans que diguis res, sí, m’he dedicat a fer-ne la suma. Tinc massa temps lliure.

  4. el porquet ha dit:

    No sé si és més dramàtic saber la combinació gasosa que hi ha dins els recipients de menjar del super o la realitat d’un Whopper…

  5. Clidice ha dit:

    doncs què vols que et digui, hi ha millor fast food que pa amb tomàquet i fuet? :)

  6. jpmerch ha dit:

    La mioglobina també és fastigosa.

  7. XeXu ha dit:

    Jo ho reconec, sóc força aficionat al McDonald’s, i no crec que cap dada em faci canviar d’idea. Si llegint Robin Cook no se’m van passar les ganes de menjar ràpid, ja no ho faran les estadístiques. Ara que, em sembla que em quedo amb la metapizza, molt curiós.

  8. El fem fatal ha dit:

    Menjar ràpid, mort sobtada.

  9. Montse ha dit:

    M’agrada la pizza. I visca el pa amb tomàquet i pernil!

  10. Elfreelang ha dit:

    Em sembla que avui em faré verdura!

  11. Montse ha dit:

    Només de pensar que l’hamburguesa de 81 kg deu estar a tope de mioglobina per dins… puaaajjj

  12. MadeByMiki ha dit:

    La Wopper és la mateixa, el que passa és que la segona tornava d’una nit de festa salvatge…

  13. Tomàs ha dit:

    Curiós i interessant el post.

    Pel que dius al títol del post, a partir d’ara ja no podràs dir allò de Noi li agrada noia. Una llàstima, tant de tempos junts per acabar així!

  14. Del Viena no dius res dolent… menys mal ;-) Gràcies!! :-DDD

  15. Per cert, les comparacions fotogràfiques… patètiques… S’haurien de donar vergonya!!

    Ara bé, el que més fàstic m’ha fet és allò de les aigües fecals… eeeeeeeeeecs!!

  16. ÒscarAzAl ha dit:

    M’ha agradat l’apunt de la sang del bistec. Però això de la pizza de gairebé dos metres, veient la mida d’algun dels ingredients no m’ho acabo de creure…

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s