Cas típic 1328: noi li agrada noia, noi no li agrada anar des-coordinat

Posted: 2012-09-10 in Blog

Des de que s’ha acabat juliol i agost i torno a tenir 5 posts per setmana em sento molt millor la veritat, i se que vosaltres mortals també ho agraïu. Però hi ha una cosa que no m’acaba d’agradar i es anar des-coordinat entre el número del post i el dia de la setmana. Abans de juliol sabies que si el post acabava en 1 o en 6 era dilluns, en 2 o 7 dimarts, entre 3 o 8 dimecres, en 4 o 9 dijous i en acaba la setmana amb un 5 o un bonic nombre rodó com es el 0. De fet, conec que molta gent despistava feia servir el meu bloc per saber en quin dia vivia.
Però ara això es un caos! que coi fa un dilluns acabant amb un 8?! es inconcebible!!! tan inconcebible que he escrit no un ni dos, sinó tres signes d’exclamació! Per tan no em queda que cap altre remei que solucionar-ho. Bàsicament hi ha dos opcions viables:

 1. Esborrar dos dels posts per tal que aquest es converteixi en el 1326.
 2. Crear 3 posts per omplir per tal que demà es pugui publicar el 1332 sense problemes.

Ja podeu podeu votar!
Ja heu votat? tothom ha votat la 2, no? genial! Doncs en 3 moments entre avui i el post de demà tindreu 3 posts! i gratis! Tot i que potser no sou els posts que vosaltres us penseu… muahahahaha.

Comentaris
 1. McAbeu ha dit:

  Avui serà un dia MOLT descoordinat si hi publiques 3 posts però ho superarem sabent que demà tot torna a la normalitat amb un “2” que ens recordi que és dimarts.

 2. ahse ha dit:

  Ja sabia jo que no podia ser bona idea això de publicar només 3 posts a la setmana… Les vibracions d’aquest bloc durant el mes d’agost sencer van ser descol-locades amb PI/3. Digues-li 6è sentit, però és que inconscientment estava segura que aquí passaven coses dolentes!! Amb 2 signes d’exclamació perquè es noti que encara que realment no ho sabia, virtualment estava segura! No era bona idea i com a mínim queda demostrat pels 3 signes d’exclamació afegides al inconcebible d’aquest post.

  Voto la no. 2.

 3. Quadern de mots ha dit:

  Ui!, la meva primera participació en el blog és fer una votació. Voto en blanc.

 4. XeXu ha dit:

  Doncs jo votaria perquè regalessis calendaris als teus seguidors perquè no hagin de mirar el blog per saber el dia que és, que només entrin per plaer. Així no hauries de fer peripècies, però em sembla que la decisió està presa, oi?

 5. Crític de cine ha dit:

  Saltar-te números no era un opció? No seria la primera vegada que ho faries, oi?

 6. Tomàs ha dit:

  Jo voto la primera opció. Tots tenim algun post que voldríem esborrar.

 7. […] Justament aquest any, no se com m’ho he fet, però la sincronització dels números dels casos típics s’ha fet bé i el cas típic del dilluns ha tocat un 6 per tan no em farà falta fer cap nyap com l’any passat. […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s