Cas típic 1356: noi li agrada noia, noi està decebut

Posted: 2012-10-15 in Blog, Post ràpids

DECEPCIÓ

Comentaris
 1. el porquet ha dit:

  Osti, Pons, si t’has endut un segon premi!!!! Ja sé que tu sempre aspires a les cotes més altes de reconeixement però valora el que has aconseguit, home! Saps què, és que jo vaig donar uns pernils de més qualitat als blogaires per a subornar-los…. “lo barato surt car”!

 2. Quadern de mots ha dit:

  Oh! … decepció… doncs no et felicito

 3. McAbeu ha dit:

  Potser és normal que en un primer moment tinguis aquest sentiment però deixa passar el temps, veuràs com al final és molt pitjor. xD
  Vaaa, que no n’hi ha per tant .-))

 4. XeXu ha dit:

  Lamentablement, t’he de dir el contrari que li he dit a en Porquet. A ell no li va passar factura estar nominat en tres categories, però a tu sí, el teu vot s’ha repartit molt, tot i que alguns fidels et van votar en les tres, si et serveix de consol. De vegades és millor estar centrat en una sola categoria i aglutinar tots els vots allà. Em sap greu que et sentis decebut, però et felicitaré perquè, més enllà del premi aconseguit, sé que has obtingut força suport.

 5. ahse ha dit:

  Què fort!! S’han atrevit a no reconèixer la grandesa del Pons! Deu ser per les faltes que els becaris no paren de fer, però encara així… costa molt creure!

 6. Crític de cine ha dit:

  Un altre any arrasaràs!!! Quedat amb el segon lloc que has aconseguit. És millor que res, no?

 7. sa lluna ha dit:

  Felicitats Pons, ho has aconseguit!!

  Una aferrada.

 8. JOMATEIXA ha dit:

  Mira que costa fer-te content!

 9. Joan Comellas ha dit:

  Ànims Pons, partit a partit, ja saps.

 10. joan ha dit:

  potser t’ha passat factura el haver fet massa campanya electoral……

 11. Montse ha dit:

  Doncs jo estic absolutament emocionada i corpresa: has escrit DECEBUT!!! Molt bé, sí senyor, molt bé, felicitats. Tu saps la quantitat de persones que haurien escrit decepcionat? Tu ho saps?

 12. maria ha dit:

  Un altre any…^-^

 13. rits ha dit:

  caram, caram, massa poc acostumat a les derrotes, un triomfador nat, no podia ser d’altra manera 007…. refes-te i com l’au fènix a fer els millors posts per a l’any vinent!!!

 14. Bé… no sé si et consolarà o encara t’empiparà més això que et diré, però jo també em vaig quedar sorpresa dels TEUS resultats perquè estava convençuda que serien millors… ara bé, un cop ben analitzat, veig que ha de ser el que diu en XEXU: hi ha hagut qui t’ha votat a una categoria, qui t’ha votat a una segona i qui a una tercera… Aquests són els “inconvenients” de quelcom tan maco com són tres nominacions… ei, PONS, que tres nominacions fan força goig, home!! :-)))

  • Pons ha dit:

   que us costava posar-vos d’acord i votar-me tots en una de les categories? o posats a fer potser dues? i de fet perquè no a les tres?

   • Clar, home, però això ho havies d’haver fomentat tu!! :-DDD

    Estic seguríssima que si tu haguessis dit quina era la teva categoria preferida, s’hagués concentrat el vot allí l l’hauries guanyat!! Però clar… no vas expressar preferències i…

    Però bé, seguirem passant :-DDD

 15. […] recents assumptabloguera en Cas típic 1356: noi li agrada noia, noi està decebutrits en Cas típic 1356: noi li agrada noia, noi està decebutmaria en Cas típic 1356: noi li […]

 16. Tomàs ha dit:

  Què hi farem!

  No és fàcil guanyar. Sinó sabem reconèixer el talent, castiga’ls i no et presentis més que a una categoria la propera vegada.

 17. […] 5.3- Quin es el Cas Típic que només té una frase tota ella com a enllaç? No n’hi ha un sinó que són dos: CT406 i el CT1356. […]

 18. […] que ja heu vist la meva decepció en els cats. Què dir en aquestes circumstàncies? que ser nominat es ja tot un premi? Que la competència era […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s