Cas típic 1439: noi li agrada noia, noi li agraden els posts sense sentit

Posted: 2013-02-07 in Divagacions meves

Ja hauríeu de conèixer que la creació de posts per aquest bloc es tot un procés detallat i minuciós, potser pensàveu que obro el formulari, escric el post sencer i el programo. I un bé negre amb potes blaves! Això només passa el 90% de les vegades! o més! El percentatge de restant es la unió de parts de posts que queden a mitges tal com si fos el post del doctor Frankenstein. M’agrada això de doctor, potser ara em faré doctor, com ho veieu? Doctor Pons, sona bé, oi? Heus aquí un exemple, estava parlant de la creació de posts i he saltat amb lo de doctor, està clar que es tracta d’una part escrita en dia i ajuntada amb altra, oi? Doncs no, a vegades simplement salto d’un tema a l’altre pel pur plaer de desorientar-vos. Mira un gat gris!
No, però mira, l’altre dia vaig escriure això mateix: “Avui es el dia mundial de X així doncs no puc altre cosa que parlar de… com fer un pastís de formatge i nabius! No, no, només faltaria això, convertir el bloc en un bloc de cuina, i després que més? poesia?” I em vaig quedar glaçat així, no vaig saber com continuar. De fet, no recordo el dia mundial de què era aquell dia, però suposo que no em deuria fer el pes i vaig decidir deixar-ho allà. Però m’ha sabut greu deixar la oportunitat de ficar-me amb la poesia, així doncs ho he enganxat en aquest post que no té cap sentit. Mira un home que s’assembla al forense coix de CSI Las Vegas!

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Ostres! Hi ha un gat gris passejant pel post del Dr. Pons, què fort! No és gaire higiènic deixar els gats passejar pel guiròfan dels post, no? Els forenses de CSI Las Vegas encara – estaran ben nets i tapats -, però… els gats gris??

 2. ahse ha dit:

  *Pregunta d’Idiomes:
  Es diu els gats gris o els gats grisos?

 3. Gemma Sara ha dit:

  Però si el teu blog és pura poesia, home, una mica friki (i frankie, ara veig), però poesia….

 4. McAbeu ha dit:

  Una pregunta. Si els nabius no t’acaben de fer el pes, es poden substituir per maduixes per exemple, O tu no ho recomanaries?.
  Mira, en Grissom fent l’autòpsia a un gat gris!!

  • Pons ha dit:

   Fa temps que està retirat en Grissom ara hi ha en Ted Danson que realment m’agrada com ho fa.

   • McAbeu ha dit:

    No dubto de la bona feina d’en Ted però per fer l’autòpsia a un gat GRIS és evident que en GRISsom està molt més ben qualificat.

    Per cert, no sé si només és una impressió meva però m’ha semblat que no m’has contestat la pregunta dels nabius. A veure si al final serà veritat que aquest no és un blog de cuina!!

 5. Anna ha dit:

  i jo que volia commemorar el dia mundial dels forenses de gats grisos amb un pastís de formatge en nabius fet amb una recepta poètica, què? com ho faig?

 6. Crític de cine ha dit:

  Doncs els comentaris tampoc han de tenir cap mena de pel balcó puja una olor de caldo mentre que els núvols blancs pugen i es posen a bordar amb un gos.

 7. XeXu ha dit:

  Doctor Pons no sé, però que un doctor en psiquiatria t’aniria bé, això també t’ho dic. Però amb tot, el post no m’ha desagradat, perquè mostra el teu procés mental, que ja intuíem complicat. Això de saltar d’un tema a l’altre no és estrany, però com tu ho veus tot en clau post, això et genera molts creuaments mentals. Jo també criticaria la poesia, però podríem dir que aquest és un blog de patxwork?

  • Pons ha dit:

   Lo del doctor potser ha sigut perquè vaig mirar masses capítols seguits de Fraiser. Qui sap.
   Patxwork? això no es per les àvies?

   • XeXu ha dit:

    Està de moda home. Fabricar qualsevol cosa a retalls, que és com fas tu aquests posts, segons has explicat. També seria aplicable la paraula collage, però llavors diràs que si no és una cosa de nens, això!

   • ahse ha dit:

    Et vol regalar alguna flassada. Amb o sense gat gris, això no ho sé. Segurament a la seva família regalar flassades és el signe d’adoració maxima.

   • XeXu ha dit:

    Doncs preferiria regalar-li un gat que una flassada, el que passa és que no és gris. I més que un signe d’adoració màxima (quins cultes més estranys…), seria una putada. Per això no ho he fet encara, no em cau tan malament, en Pons!

 8. el porquet ha dit:

  Diagnòstic: greu col·lapse de pronòstic preocupant

 9. sa lluna ha dit:

  Demà farà vent, per si ho vols aprofitar per fer un post!! :)

  Per fer poesia o entendre-la, s’ha de néixer amb una sensibilitat molt especial que no tothom té, com la teva habilitat de provocar, per exemple, i no es pot tenir tot, fins i tot tu que ets “el més gran” tens mancances.

  Salut i bon dia!

  • Pons ha dit:

   lo que m’ha dit! ahse ataca!

  • ahse ha dit:

   QuÈ has dit!!! COM? Parles en segona persona amb el vent, entenc? Vigila que d’aquí poc apareixerà un filtre de spam molt especialitzat i ben “tunejat” i és molt probable que un comentari amb un contingut tan ambiguu com aquest no en passi…

   • sa lluna ha dit:

    Imagino que ja has pagat la teva per dir-li beneit en comptes de beneït al Pons, oi??
    Et va pujar molt la multa pel mal ús de l’idioma?

    Bessets per tu, ahse…amb molts de zeros on vulguis!! :)

    • ahse ha dit:

     Jo tinc un teclat US de tota la vida. De tant en tant m’apanyo, pero no acostumo utilitzar el teclat espanyol. :-P

 10. Marion ha dit:

  El meu punt de lucidesa m’impedeix contestar aquest post sense sentit.
  El que sí que et puc dir és que estic d’acord amb Sa lluna. Bàsicament per allò de portar-te la contrària i per veure l’aferrissada defensa que et farà l’Ashe davant la nostra doble provocació.

 11. El Gran Josep ha dit:

  Això és l’inici d’un curs d’escriptura no-creativa?
  #fentamics

  • Pons ha dit:

   m’agrada el concepte d’escriptura no-creativa, potser te’l robo i l’acabo fent meu i denuncian-te per plagi.

 12. Ferran ha dit:

  Haha!!! que sí, que m’has fet riure!!

 13. Tomàs ha dit:

  Dr. Pons queda bé…, però t’he dit mil vegades que no et quedis a mitges i tot el que no sigui Master of Universe no ho has ni de pensar.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s