Cas típic 1501: noi li agrada noia, noi li agraden les regles del 1500

Posted: 2013-05-06 in Blog

Que tal gent? Ja heu aprofitat el cap de setmana per respondre les preguntes del cas típic 1500? Pel que veig, no hi ha gaires valents que s’hagin aventurat a contestar les preguntes, covards! No passa res si falleu! O si? Ah clar! Tenia pendent explicar algunes de les regles del concurs. A veure, recapitulem les normes que ja teniem fins al moment:
– Els comentaris seran moderats per evitar que us copieu els uns als altres. Tot i que els comentaris que no tinguin respostes seran publicats a mesura que pugui.
– Teniu fins al divendres a les 23:59 per contestar.
– Només hi ha una resposta vàlida
– Qui encerti més respostes guanya

Molt bé, però que passa preguntes amb les preguntes fallades. Descompten? Tranquils, que no descompten. Això si, per cada pregunta fallada com a càstig us tallaré un dit. Sí, els dits dels peus també compten. Que us pensàveu que era casualitat que el nombre de preguntes concordes amb el nombre de dits estàndard d’un cos humà?
Podeu contestar tantes vegades com vulgueu, la resposta definitiva serà la última que doneu abans d’aquest divendres a les 23:59. Resulta que el becari necessita tot un cap de setmana per repassar les vostres respostes, es lent el pobre.
Per tal de resoldre l’empat en les preguntes encertades d’una manera justa e imparcial jo mateix decidiré qui guanya segons qui em caigui millor. A primera vista sembla una manera injusta i despòtica de procedir, però si us fixeu el bloc es diu “Pons’s blog” i no pas “justícia i igualtat” o alguna collonada per l’estil, i qui es el Pons aquí? Doncs ja ho teniu.
Que recordi ja no hi ha més normes. Si teniu dubtes els deixeu en els comentaris i jo, el becari o l’ahse els contestarem com bonament podem. Recordeu que els comentaris estan moderats, però tots els que no donin cap resposta els aniré publicant quan bonament pugui.

Comentaris
 1. Ferran ha dit:

  “si us fixeu el bloc es diu “Pons’s blog” i no pas “justícia i igualtat” o alguna collonada per l’estil” :-)))

 2. McAbeu ha dit:

  Després de llegir que sou tu, el becari i l’AHSE!! qui heu de resoldre els possibles dubtes, a mi me n’han quedat ben pocs (de dubtes). Així que només em ve al cap una pregunta: Hi ha algun premi per qui quedi just darrere l’Ashe a la classificació final?

 3. Sergi ha dit:

  Jo passo de respondre el qüestionari però si cal tallar dits, m’ofereixo voluntari per fer de botxí. És un caprici que tinc des que vaig veure Four rooms.

 4. XeXu ha dit:

  Les normes queden claríssimes, i ja veig que en cas d’empat les meves possibilitats de guanyar són escasses! El que no has dit és el premi, però tens tota la setmana per anunciar-lo, no? Fas més por que una pedregada.

 5. Marion ha dit:

  Sempre he valorat moltíssim els meus dits de les mans i els dels peus, així que em sembla que no contestaré el qüestionari per por a perdre més d’un dit.
  Pons, m’agrades molt, però m’estimo més els meus dits!
  Amb les mans i els peus tan bonics que tinc, només em faltaria quedar-me sense un o dos dits. Uix, no!! :P

 6. Crític de cine ha dit:

  La teva enquesta s’acaba de convetir en un concurs de popularitat.

 7. Tomàs ha dit:

  Ja vaig participar en un concurs d’aquests a Saw XXI, i només em queden dos dits que necessito per poder mantenir el blog i fer comentaris.

 8. ahse ha dit:

  Se li ha d’atreure l’atenció al becari que aquest matí a les 6:00 el post no hi era…

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s