Cas típic 1517: noi li agrada noia, noi li agraden els pics en la visualització del bloc

Posted: 2013-05-28 in Blog, Entreteniments

L’enigma d’aquesta setmana es una mica diferent, només cal que sigueu una mica perspicaços i deduïu a quin dia de d’aquest any es van incrementar exageradament les visualitzacions d’aquest bloc però el nombre de visitants es van mantenir bastant constant. Cada barra del gràfic correspon un dia, i en cada dia hi ha la barra de color blau clar amb les visualitzacions de pàgines del bloc i en blau fosc el nombre de visitants únics. Quin es el dia que gairebé arriba a 500 visualitzacions?
estadístiques
Pel que fa l’enigma de fa dos setmanes:
3 viatgers arriben a un hotel i els hi diuen que només queda una habitació que costa 60 euros, els viatgers l’accepten i paguen 20 euros cadascú. Més tard, el recepcionista es dona compte que l’habitació només en val 55, i envia al botons amb 5 monedes d’un euro per tornar-los, però aquest es queda 2 euros de propina i per tan els hi torna 1 euro a cadascú, per tan es com si cada viatger hagués pagat 19 euros. Llavors tenim 19 euros per cada viatger més 2 que s’ha quedat el botons, 19*3 +2 = 59, on està el euro que falta?
Solució:
El problema està plantejat amb trampa. Els 2 euros del botons no s’han de sumar fins a 59, s’han de restar fins a 55, que és el preu de l’habitació. Els 3 han pagat 57 euros per l’habitació, dels quals 2 han anat a parar al botons i 55 a l’amo de l’hotel.
Guanyador: Sergi

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Si és d’aquest any… 17 de gener?? Què hi havia al 17 de gener?!

 2. ahse ha dit:

  No, estic comptant malament. Aquest gràfic no pot ser del gener i el maig encara no s’ha acabat, per tant o estàs fent trampa, o estàs fent trampa. Segur que el gràfic representa un mes de l’aquest any?

 3. ahse ha dit:

  14 de febrer.

 4. XeXu ha dit:

  Podria ser el dia del cas típic 1500, érem els mateixos de sempre, però vam mirar moltes i moltes pàgines de post per buscar les solucions a les preguntes que feies.

 5. jpmerch ha dit:

  Doncs, a mi aquesta gràfica em sembla una mà amb el dir anular estirat.

 6. McAbeu ha dit:

  Si admets que la imatge té truc i que fas trampes, jo també penso que aquest pic de visualitzacions coincideixen amb el Cas Típic 1500. Així que jo també estic amb en Xexu. (això de la catosfera ja no és el que era :-DD)

 7. Montse ha dit:

  Aventuraria alguna resposta, però amb aquestes estadístiques m’he acomplexat tant i tant (que en són d’odioses les comparacions!) que no puc fer altra cosa que anar a plorar a un racó :( :( :(

 8. Loreto ha dit:

  Ja vas pensar a treure la creueta del “contabilizar las visualizaciones propias”? Ai, no, que tu no ets Blogger.

 9. Crític de cine ha dit:

  Correspon, claríssimament, al dia 3 de maig i al cas típic 1500. Ens tenies a tots donant voltes pel teu blog per respondre les preguntes. ´(Val, jo no en vaig donar tantes, però era per donar alguna possibilitat als altres…)

 10. Tomàs ha dit:

  Algun dels dies del premis C@Ts?

  El dia de sant Jordi?

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s