Cas típic 1553: noi li agrada noia, noi li agrada restablir l’equilibri temporal

Posted: 2013-08-05 in Actualitat, Blog

Recordeu el cas típic 1154? Doncs llegiu, llegiu, jo us espero, no hi ha pressa. De fet hi ha un moment que el 1154 es referirà al 1592, també us recomano que us ho llegiu quan el 1154 us ho digui.
Ja hem acabat tots? Molt bé, doncs resulta que el dia de restablir el curs correcte de casos típics ha arribat! Avui es el dia que els casos típics tornaran a fluir de manera seqüencial sense salts! Fins que em torni a equivocar… però esperem que aquesta vegada els lectors estiguin més al cas i pugui solucionar el problema abans i no m’hagi d’esperar 400 casos típics a que tot torni al seu lloc.
Total que si entre avui i demà veieu que l’aire fa com unes ones estranyes, o que canvia la gent que apareix en fotos antigues o veieu més Deloreans del que es habitual, no patiu, tot es cosa d’aquest bloc que està deixant el flux espacio-temporal en el seu lloc correcte. Dispenseu les possibles molèsties que pugui haver ocasionat.
Ha!! I els rumors deien que no m’enrecordaria de que el cas típic 1553 era l’últim que m’havia saltat! Doncs la nota a la nevera ha aguantat tot aquest temps i demà tindreu el cas típic 1704!

Comentaris
 1. Gemma Sara ha dit:

  Crec que ho he entès, crec, però això dels salts en el temps blogaire també té la seva gràcia… (jo de vegades escrivia alguna cosa cap al final d’un diari, a veure què passava quan hi arribés).

  • Pons ha dit:

   ens poses uns exemples reals?

   • Gemma Sara ha dit:

    Ostres, això és la prehistòria, de quan s’escrivia en paper… Seria “m’agrada x i quan arribi a aquesta pàgina espero que ja serem nòvius”, llavors l’espai-temps es confabulava, o no. (una mena de carta al futur, no?)
    Per cert, retiro allò de que ho havia entès :0

 2. XeXu ha dit:

  Suposo que quan dius ‘demà’, voldràs dir ‘dimecres’. Sí que és ben bé com un retorn al futur, haurem d’estar al cas entre tots perquè no hi hagi errors i a partir d’ara el flux temporal es mantingui constant. Però i si t’has deixat un almanac en algun cas típic del passat i cau en males mans…?

 3. ahse ha dit:

  Em, a veure si entenc: aquest post parla de una certa Sincronització que ja vam veure fa temps i del Pons essent el seu profeta, oi?

 4. ahse ha dit:

  Poc falta que tingui un atac de panic, he fet click al cas típic 1703 enllaçat al cas típic 1154 i resulta que és el cas típic 1183!?!?!?

 5. McAbeu ha dit:

  Fa goig veure l’espai-temps tan ben endreçat!

 6. albapifa ha dit:

  T’ho passes bé eh Pons??!! A mi m’has fumut un lio entre casos típics, números de quatre xifres i saltar amunt i avall que ja no sé ni a quin dia estic!

 7. Yaiza ha dit:

  Vull una foto de la nota a la nevera!! Siusplau-siusplau-siusplaaaaauuu!!!

  Per cert, estic molt decebuda! Jo creia que erets omnipresent i totipotent a la xarxa però sembla que et fallen alguns circuits… Com és possible?

 8. Montse ha dit:

  Doncs a mi el senyor hotmail m’ha dit que algú ha robat el meu compte de correu i que no puc tornar a entrar-hi fins que no demostri que jo sóc jo (o alguna cosa similar). Ves a saber si no es tracta d’un efecte papallona de les teves endreçades :(

 9. […] rodo, la gent que passa pel bloc, premis que m’invento, premis que no m’invento, paranoies varies del bloc, recopilacions de llibres llegits, canvis de ritme i vacances, dies que m’invento, […]

 10. […] 5.1- Quin es el període de temps més curt en que el bloc ha tingut dos casos típics amb número rodo, es a dir, múltiples de 100. 70 dies. Entre el cas típic 1700 i el 1200. Que aquests dos casos típics siguin consecutius es degut al salt temporal. […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s