Cas típic 1718: noi li agrada noia, noi li continua agradant Misfits

Posted: 2013-09-04 in TV

misfits-nathan-pie-chart-Favim.com-214239Avui m’agradaria tornar-vos a parlar de Misfits, i com que m’agradaria fer-ho, doncs ho faig! Es genial això de tenir el teu propi blog!
Un cop passades les dos primeres temporades el que es el millor personatge de la sèrie de llarg desapareix de cop, tenint com a motiu una pobre excusa donada pels guionistes. Així doncs, un pensa que ja no tornarà a trobar capítols memorables com el sisè de la primera temporada o el sisè de la segona temporada. El sisè de la primera tempora es també final de temporada i a més de ser un capítol amb el poder més curiós i alhora terrorífic de la sèrie també acaba amb una cop d’efecte típic de final de temporada. El sisè de la segona temporada es un gran cumul de desgràcies on només hi ha una solució possible per tan de desastre. Casualitat que en les dos temporades el més bo sigui el sisè? Potser es una conspiració a favor del número sis… Però no, perquè en la tercera temporada el millor no es el sisè. De fet, no sabria si decantar-me pel quart o pel setè, cada un es bo a la seva manera. El quart té a veure amb viatges en el temps i Nazis, que pot semblar més prometedor que això? Que tal animadores i zombis? Doncs justament es el què passa en el setè capítol.
Si recapitulem, ens trobem que la tercera temporada no es pas dolenta, ja que té com a mínim dos capítols excel·lents, però com dic, un personatge com en Nathan es troba molt a faltar. De fet, com a trames, per mi, la tercera temporada es bastant millor que la segona, la qual semblava que volien introduir una trama massa heroica quan en la realitat es que els protagonistes no ho son, per això m’agrada quan la tercera recupera un estil més del dia a dia que hi ha en la primera temporada on l’humor negre es el més important.
Estava rellegint el que he escrit. Sí, què passa? A vegades fins hi tot em llegeixo el que escric abans de programar-ho… El cas es que haig de reconèixer que no m’ha quedat un post gaire clar per tots els que no han vist la sèrie. La alternativa es esborrar-ho tot i intentar fer un post més clar per tothom, però aquesta seria la opció complicada, el millor serà que mireu la sèrie i ja està. I si no us agrada no em doneu les culpes a mi, sinó del canal e4 que son ells que la van crear.

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  El Pons és el camí, la veritat i la vida. Ningú sap de què van les series, sinó el Pons. Alabat sigui el seu bloc ara i sempre! Amen.

 2. maria ha dit:

  L’he intentat mirar , però no m’atrau gens aquesta série.
  Estan una mica bojos tots plegats…

 3. Quadern de mots ha dit:

  La primera tempoprada em va agradar, suposo que em va sorprendre per divertida i diferent. No he acabat la tercera temporada, de moment em quedo aquí ja que ha perdut força pel meu gust.

 4. XeXu ha dit:

  D’aquesta sí que penso que algun dia hauré de continuar mirant-la, ja en vam parlar i només vaig veure els sis primers capítols. Em fa una mica de mandra, però té la seva gràcia. Ara, no podríem dir que sigui una sèrie per majories, eh? S’ha de ser una mica friki per mirar-la…

  • Pons ha dit:

   El que passa es que quan treus el telespectador mig de la típica série de metges i la típica serie de policies, on els bons son molt bons i els dolents son molt dolents, i es troba on no hi ha bons ni dolents sinó simplement gent mediocre sense cap propòsit a la vida, doncs li agafa por i no li agrada la sèrie.

   • XeXu ha dit:

    Home, això és discutible, perquè també hi ha bones sèries de metges i policies (tu has seguit House, CSI i The Wire sense anar més lluny) i em sembla normal que atrapin a més gent, encara que a tu o a mi no ens interessin tant. Jo puc mirar Misfits, però definitivament no pensaré que estic per sobre de l’espectador mitjà, és una sèrie rara de collons!

    • Pons ha dit:

     El teu “rara de collons”, es converteix per mi en un “original de collons”

    • ahse ha dit:

     Gairebé m’animes a mirar aquesta serie! Definitivament no ets per sobre de l’espectador mitjà, però que amb els teus gustos decideixis que aquesta serie és rara sona com si li hauria de fer una ullada…

 5. ÒscarAzAl ha dit:

  Doncs a mi el substitut del Nathan m’agrada. I tampoc podies esperar que fessin fora aquest personatge com els acostumen a fer fora a tots, ja m’entens… Per cert, hi ha un capítol de Doctor Who titulat Let’s kill Hitler i el final no té res de nazis, però el tros del principi amb el Hitler està molt bé. Ara bé, si tens intenció de veure la sèrie, aquest capítol és precisament el que no has de veure perquè és el paradigma dels espòilers.

  • Pons ha dit:

   Haig de reconèixer que en un principi el substitut del Nathan no m’agradava, però no era culpa seva, era cosa meva, però ara m’agrada.
   Ja veig que aprofites la mínima per col·lar-me Doctor Who, però de moment no la miraré, es massa complicat, massa temporades, massa pel·lícules, massa doctors, no sabria per on començar ni quin ordre seguir.

  • ÒscarAzAl ha dit:

   No intento res, simplement hi he pensat: viatges en el temps, nazis, humor i sèrie britànica. Si tot és pel dubte, comença per la nova sèrie, la de 2005, i oblida la clàssica, que no és necessària per seguir l’actual. Si és per una altra cosa, ets lliure de no veure-la.

 6. Yaiza ha dit:

  Tu mires moltes sèries, no?

 7. Montse ha dit:

  Misfiquè? Ara n’estic segura: tens un port USB instal·lat darrere l’orella esquerra que et permet descarregar sèries i llibres de dret cap al cervell en temps rècord (és que no té una altra explicació que 24 h et donin per a tantes coses… i no em diguis que és un tema de saber-se organitzar que m’enfonses en la misèria).

 8. […] té un 8.4 al imdb i un 7.5 al filmaffinity. Recordareu altres casos típics sobre Misfits: 1738, 1718, […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s