Cas típic 1800: noi li agrada noia, noi recorda el 1800

Posted: 2013-12-27 in Blog

1 En el principi el Pons va crear el pons007 a blogspot.

2 Ara el blogspot era sense forma i buid, la foscor estava damunt la faç de l’abisme, i l’Esperit del Pons estava surant sobre els continguts.

3 I el Pons va dir, “Que hi hagi plantilla,” i va haver-hi plantilla.

4 El Pons va veure que la plantilla era bona, i va separar la plantilla del contingut.

5 El Pons va anomenar la plantilla “tema”, i el contingut el va anomenar “cas típic”. I va ser-hi vespre, i va ser-hi matí – el primer cas típic.

6 I el Pons va dir, “Que hi hagi una organització entre els casos típics que separi cas típic de cas típic.”

7 Així el Pons va fer l’organització i va separar els casos típics de baixa prioritat dels casos típics d’alta prioritat. I així va ser.

8 El Pons va anomenar l’organització “bloc”. I va ser-hi vespre, i va ser-hi matí – el segon cas típic.

9 I el Pons va dir, “Que els casos típics de baixa prioritat vagin apilats en un sol lloc, i que s’escolli una hora de publicació fixe.” I així va ser.

10 El Pons va anomenar l’hora de publicació fixe “les 6 del matí,” i els casos típics de baixa prioritat els va anomenar “esborranys.” I el Pons va veure que això era bo.

11 Llavors el Pons va dir, “Que els continguts produeixin casos típics: nois els agraden noies que n’escriguin les seves històries, d’acord amb les seves preferències.” I va ser així.

12 Els nois els agraden noies van escriure històries: els nois escrivint històries d’acord amb les seves preferències i les seves simpaties. I el Pons va veure que això era bo.

13 I va ser-hi vespre, i va ser-hi matí – el tercer cas típic.

14 I el Pons va dir, “Que hi hagi dies de publicació dels casos típics per separar-los un de l’altre, i que els dies de publicacío serveixin com a signes de marcar temps sagrats, i setmanes i anys,

15 i que hi siguin per donar llum a la gent virtual.” I així va ser.

16 El Pons va fixar 5 dies de la setmana per publicar els casos típics cada dia i cada nit. També va fixar que els caps de setmana siguin per revisar i comentar.

17 El Pons va programar el bloc per publicar casos típics setmanalment,

18 per governar el dia i la nit, i per separar a la gent virtual de la foscor. I el Pons va veure que això era bo.

19 I va ser-hi vespre, i va ser-hi matí – el quart cas típic.

20 I el Pons va dir, “Que els continguts estiguin plens de multimedia, i que les imatges volin pels casos típics cap als videos.”

21 Així el Pons va crear els grans posts amb imatges i amb divertits videos de youtube i arreu i tot tipus de casos típics plens de moviment, segons les seves categories, i cada personatge Simpsonià segons la seva categoria. I el Pons va veure que això era bo.

22 El Pons els va beneir i va dir, “Sigueu productius i incrementeu en número i ompliu els casos típics, i que el multimedia atregui la gent.”

23 I va ser-hi vespre, i va ser-hi matí – el cinqué cas típic.

24 I el Pons va dir, “Que els casos típic generin comentaris segons les seves categories: els de llibres, els de series, els de miscel-lania i els monografics, cadascun d’acord amb la seva categoria.” I va ser així.

25 El Pons va fer que els casos típics de llibres generin comentaris de llibres, els de series d’acord amb els seus temes, i tots els casos típics que es mouen pel món virtual segons les seves categories. I el Pons va veure que això era bo.

26 Llavors el Pons va dir, “Anem a fer els nois els agraden noies en la nostra imatge, a la nostra semblança, tal que puguin regnar sobre els casos típics i els continguts dels casos típics, sobre les imatges dels casos típics i els videos dels casos típics, i sobre tot el món virtual que n’hi hagi a la blocosfera.”

27 Així el Pons va crear els nois els agraden noies en la seva propia imatge,
en l’imatge del Pons els va crear a ells;
noi i noia els va crear a ells.

28 El Pons els va beneir i els va dir a ells, “Sigueu productius i incrementeu en número; ompliu els casos típics i porteu-ne comentaris. Regneu sobre els llibres i les series i els Simpsons que es mouen a youtube.”

29 Després el Pons va dir, “Us dono tot cas típic amb etiquetes i categories i tots els comentaris que els casos típics poden atreure. Seran vostres per alimentar l’esperit.

30 I tots els lectors i tots els comentaristes que es mouen per la blocosfera – tots els que respiren al món virtual – us dono tot cas típic verd per alimentar.” I va ser així.

31 El Pons va veure tot això que havia fet, i va ser molt bo. I va ser-hi vespre, i va ser-hi matí – el sisé cas típic.

I el seté dia el Pons va planejar el trasllat al wordpress.

posted by ahse

Comentaris
 1. […] ahse Bruixeta Consol kiku Medina McAbeu Xexu […]

 2. McAbeu ha dit:

  Un post fet per inspiració divina? ;-D

 3. XeXu ha dit:

  Ara ja tenim mitologia d’en Pons i tot, ves per on.

 4. Laura T. Marcel ha dit:

  Com que diuen que rectificar és de savis, rectifico el meu comentari al teu comentari del blog del Xexu. No havia vist la teva proposta i com que no he seguit l’ordre rigorós que tocava en la lectura dels blogs m’ha passat que m’he passat de llesta. A vegades em passa això: és una barreja d’incontinència verbal i verbalització precoç. Però d’altra banda sóc prou humil per a reconèixer-ho. I relatiu a la teva proposta, uff! no m’hi veig en cor. no estic a l’alçada i ho deixo per vosaltres que sou uns craks. Seré feliç llegint-vos i gaudint-ne.

 5. Sílvia ha dit:

  Veig que no va descansar en cap moment!

 6. Elfreelang ha dit:

  pons diví…..a mi el wordpress no em fa el pes….

 7. rits ha dit:

  I la humanitat blogarie va adorar en pons!

  (cadascú a la seva manera, és clar).

 8. albapifa ha dit:

  I jo que estic entremig de blogger i wordpress, he de dir que ni millor ni pitjor….. diferents!!!!! ;)

  per molts anys durin els casos típics!

 9. sa lluna ha dit:

  I després de tota aquesta feinada, tenim aquí en Pons,
  amb els seus casos típics i el seu Pons’s Blog a WordPress.

  Felicitats pel 1.800!!

 10. Caram, si que es complex tot plegat. I només en set dies

  • ahse ha dit:

   T’ho imagines!? Quina és la quant-essima part de tot això que podries fer tu en una setmana? Va, diguem en un mes, potser?

 11. nitamiu ha dit:

  ara ja ho entenc tot!

 12. Consol ha dit:

  La gènesi és efímera, l’apocalipsi demolidor.

 13. El Peix ha dit:

  Beneït oh siguis. Hi ha moments de la vida on aquesta agafa sentit.

  Com funciona aquesta religió?

  Crec que opinar a pots antics és una pràctica poc habitual que s’hauria de potenciar.

  • ahse ha dit:

   La gloria del Pons regna a l’Univers virtual ^^

   Diguem que hi pots trobar elements de la religiositat universal humana o humana universal, com ara el colador al cap, el cercle Sant flotant damunt el colador i el plat d’espaguetti amb salses diferents segons l’hora que els miris.

   Opinar a posts antics és una pràctica que s’acostumava potenciar sobretot amb els dimarts vintage, però està benvinguda a la resta dels dies feiners i/o de caps de setmana.

   • El Peix ha dit:

    Veig que aquí només hi ha un univers, estic confós.

    Doncs no seré menys i procuraré opinar els posts antics en dimarts, no vull saltar-me la litúrgia.

    • ahse ha dit:

     Això vol dir que et trobes a l’Univers correcte! Et confirmo que estem al dia 23 d’agost d’un planeta anomenat Terra on molts tipus de peixos estan amenaçats amb l’extinció gràcies a l’estupidesa humana, que en el present el Pons està efectivament de vacances i que en tornarà el dia 2 de setembre a aquest mateix lloc, amb les mateixes coordenades web: pons007.wordpress.com, protocol d’accés HTTPS.

     Posa’t un post-it al frigorífic no sigui el cas que el dia 2 de setembre arribis al Pons’s bloc d’un univers paral·lel!!! Què complicat és ser peix, mare meva…

 14. El Peix ha dit:

  Ser al lloc i al moment correcte. Crec que el moment no és el correcte, és gairebé dia 30 i encara no m’he extingit per culpa dels humans, temps al temps. Falten pocs dies.

  El meu frigorífic ara mateix té tot d’imants desordenats que m’han anat regalant, no té lloc per post-its.

  Sempre em fa sentir segur utilitzar un protocol HTTPS, em miro el certificat i penso satisfet, ningú em robarà les dades.

  • ahse ha dit:

   Suposo que era previsible, un diu dia 2 del setembre i es troba amb la gent apareixent el dia 30 perquè els seus frigorífics tenen massa imants…

   Apunta’t amb un bolí a un tovalló que no planegis menjar:

   “Pons’s Blog, dilluns dia 2 de setembre 2019, pons007.wordpress.com, protocol HTTPS”

   Tinc certs dubtes sobre aquest cap de setmana.

   • El Peix ha dit:

    Al final m’ho vaig apuntar com a recordatori al mòbil. Utilitzar les tecnologies per a qüestions útils de vegades va bé. Els tovallons formen part de la meva dieta ara, no penso renunciar a cap posant-hi tinta.

    Aquest cap de setmana… d’espera…

    • ahse ha dit:

     Ja falta menys per les 6 del matí del dilluns dia 2, un moment literalment històric!!

     • Pons ha dit:

      Veig que vosaltres dos us ho passeu igual de bé sense mi.

     • ahse ha dit:

      El Peix trobarà a faltar els dimarts vintage… Això passa per no esser lector fidel del bloc ^^

     • El Peix ha dit:

      Aniré a visitar-ne igualment (de manera aleatòria) i si hi penso deixaré algun comentari, tampoc em vull comprometre… Això del compromís no va amb els peixos, per aquesta raó no puc ser un lector fidel

 15. El Peix ha dit:

  M’havia oblidat de les escriptures. I és probable que en uns mesos les hagi tornat a oblidar. Diga’m Peix.

  • Pons ha dit:

   Cap problema, els hi passa als lectors més fidels

  • ahse ha dit:

   Aviat tocarà treure la versió 2.0, el dubte és si presentar-la en format diff o anar subratllant les difèrencies, o potser posar la versió 1.0 al costat de la 2.0 i ficar-ne una 3a columna a la dreta perquè la gent pugui anar fent apunts i comentar els canvis amb els seus amics.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s