Post d’aliments en 5,4,3,2,1 go!
Voleu saber qui fabrica els aliments de les diferents marques blanques? clic!
Paquets que prometen galetes felices però et donen galetes emporrades
Què tal això de portar les botigues de menjar preparat a un altre nivell? Què tal directament màquines expenedores de pizza i pasta?
Qui ha dit que el millor que es pot fer amb els ous sigui una truita de patates? També es pot fer art! amb un parell d’ous! o més…
Pa casolà, amb els ingredients de tota la vida…
Vosaltres com feu les crispetes? Al estil Coreà amb explosió inclosa?
La veritat és que els ous són molt artístics! I per ser un bon artista s’ha de tenir ous. Això és normal, natural i tot el que vulguis. No com aquestes maquines expenedores de pizza o el pa d’Eroski de tota la vida! Quines enganyifes!! Si fa un segle no hi havia Eroski ni estabilizadores ni aromes de carn o de fum, ni potenciadores de sabor ni antioxidants ni d’altres xorrades que certes industries ens volen vendre com a “caseras” i “de toda la vida”! Fins i tot les galetes flipen amb el proces pel qual han de passar…
es la primera vegada que sento que les galetes flipen xD
No veus quina cara té la galeta de la foto?
Les màquines expenedores no m’han sorprès, però el muntatge escultòric…QUINS OUS!!!
Del pan casero, non comen, vull dir que millor no menjar-lo perquè també deu ser per flipar, tal i com he flipat amb el “palomitón” coreà: amb l’explosioneta i els sacsejat coreà i segur que són boníssimes i, tot i que les normes de seguretat i higiene alimentària brillen per la seva absència, no deu agafar diarrea ni un, cosa que amb el pan casero (casero de no se que casa) i la seva composició, és per a pensar-s’ho.
si que es famós això del palomitón, jo no ho coneixia pas
M’has fet venir al cap que, de petit, tenia un PALOMITÓN per fer crispetes. Estava bé, però ara veig que no es pot comparar amb l’espectacularitat de la màquina coreana. :-DD
Pel que fa al pa de l’Eroski, no es pot negar que amb aquesta llista d’ingredients ha d’alimentar per força… :-P
Ostres quina cosa més vintage lo de Palomitón!
Els iankis sempre ens passen a davant, per quan les màquines de pizza aquí?? Mira que hi ha màquines de ximpleries, i no tenim aquesta!
I el mural aquest dels ous… caram, si és que si no som innovadors és perquè no volem, realment. Quina feinada. Hi ha gent per tot, ja es veu. Fins i tot per fer crispetes d’aquesta manera. Després diu que no hi ha seguretat laboral…
A la meva oficina hi havia una màquina expenedora, però de les normals, eh? I la van treure per què no era rendible, en canvi si haugés sigut una mica expenedora de pizza…
Vols dir màquines amb Whiskas, no?
Ais….jo tampoc faig els ecsàmens a mà :-)
Realment hi ha que tenir “molts ous” per aconseguir aquest muntatge
D’això se’n diu “esser artista”!
M’ha encantat l’obra d’art feta amb un parell d’ous!
No em deixa veure el vídeo, però…
Quina passada amb els ous! com soc malpensada suposo que estan cuits (dusos), per què si no…
Potser són de plàstic :-D
ho he estat buscant una mica, però sembla que l’enllaç original ha desaparegut
El futur són les màquines expenedores, que no tenen límits d’horaris
el futur son els pakis que tampoc tanquen mai xD
La mà del Pons sempre escriu la veritat! Visca ^^
S’ha de tenir en compte que l’Eroski és basc, no? Per cert, jo no sé si la galeta s’ha fumat un porro o una altra cosa, perquè té una cosa blanca al costat de la boca.
es el sucre malpensat!