Cas típic 1873: noi li agrada, noi li agrada fer galetes al estil coreà

Posted: 2014-04-09 in Monogràfic

Post d’aliments en 5,4,3,2,1 go!

Voleu saber qui fabrica els aliments de les diferents marques blanques? clic!

Paquets que prometen galetes felices però et donen galetes emporrades

Què tal això de portar les botigues de menjar preparat a un altre nivell? Què tal directament màquines expenedores de pizza i pasta?

Qui ha dit que el millor que es pot fer amb els ous sigui una truita de patates? També es pot fer art! amb un parell d’ous! o més…

Pa casolà, amb els ingredients de tota la vida…

Vosaltres com feu les crispetes? Al estil Coreà amb explosió inclosa?

Comentaris
  1. ahse ha dit:

    La veritat és que els ous són molt artístics! I per ser un bon artista s’ha de tenir ous. Això és normal, natural i tot el que vulguis. No com aquestes maquines expenedores de pizza o el pa d’Eroski de tota la vida! Quines enganyifes!! Si fa un segle no hi havia Eroski ni estabilizadores ni aromes de carn o de fum, ni potenciadores de sabor ni antioxidants ni d’altres xorrades que certes industries ens volen vendre com a “caseras” i “de toda la vida”! Fins i tot les galetes flipen amb el proces pel qual han de passar…

    • Pons ha dit:

      es la primera vegada que sento que les galetes flipen xD

    • Laura T. Marcel ha dit:

      Les màquines expenedores no m’han sorprès, però el muntatge escultòric…QUINS OUS!!!
      Del pan casero, non comen, vull dir que millor no menjar-lo perquè també deu ser per flipar, tal i com he flipat amb el “palomitón” coreà: amb l’explosioneta i els sacsejat coreà i segur que són boníssimes i, tot i que les normes de seguretat i higiene alimentària brillen per la seva absència, no deu agafar diarrea ni un, cosa que amb el pan casero (casero de no se que casa) i la seva composició, és per a pensar-s’ho.

  2. McAbeu ha dit:

    M’has fet venir al cap que, de petit, tenia un PALOMITÓN per fer crispetes. Estava bé, però ara veig que no es pot comparar amb l’espectacularitat de la màquina coreana. :-DD

    Pel que fa al pa de l’Eroski, no es pot negar que amb aquesta llista d’ingredients ha d’alimentar per força… :-P

  3. XeXu ha dit:

    Els iankis sempre ens passen a davant, per quan les màquines de pizza aquí?? Mira que hi ha màquines de ximpleries, i no tenim aquesta!

    I el mural aquest dels ous… caram, si és que si no som innovadors és perquè no volem, realment. Quina feinada. Hi ha gent per tot, ja es veu. Fins i tot per fer crispetes d’aquesta manera. Després diu que no hi ha seguretat laboral…

    • Pons ha dit:

      A la meva oficina hi havia una màquina expenedora, però de les normals, eh? I la van treure per què no era rendible, en canvi si haugés sigut una mica expenedora de pizza…

    • ahse ha dit:

      Vols dir màquines amb Whiskas, no?

  4. montse ha dit:

    Ais….jo tampoc faig els ecsàmens a mà :-)

  5. Bruixeta ha dit:

    Realment hi ha que tenir “molts ous” per aconseguir aquest muntatge

  6. Sílvia ha dit:

    M’ha encantat l’obra d’art feta amb un parell d’ous!

  7. JOMATEIXA ha dit:

    No em deixa veure el vídeo, però…
    Quina passada amb els ous! com soc malpensada suposo que estan cuits (dusos), per què si no…

  8. El futur són les màquines expenedores, que no tenen límits d’horaris

  9. ÒscarAzAl ha dit:

    S’ha de tenir en compte que l’Eroski és basc, no? Per cert, jo no sé si la galeta s’ha fumat un porro o una altra cosa, perquè té una cosa blanca al costat de la boca.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s