Teniu set? que tal una cervesa?
La cervesa es dolenta? no aporta res? I tant! si alimenta com un bistec! Em sembla que es la primera vegada que enllaço un article de La Razón. Tranquils, no tornarà a passar xD
Un article de xakataciencia va més enllà i diu que pràcticament seria possible sobreviure només amb cervesa.
Llauna de cervesa sexy ^^
En l’apartat d’etiquetes de cervesa originals tenim a Samuel Adams’s Triple Bock
Ja tens la teva màquina per fabricar cervesa en només 7 dies?
Per acabar. Murcia li dedica una rotonda a la cervesa
Jo viuria només amb cervesa si pogués. N’he fet a casa d’una forma molt primitiva amb mel i és relativament senzill. També jugues amb la emoció de no saber que sortirà quan acabi de fermentar.
Ah sabieu que n’hi ha una feta amb aigua de mar? “marisma” sí sí amb aigua salada… només apta per éssers sense sentit del gust.
amb la cervesa no s’hi juga, val més deixar-ho en mans de professionals
Ostres! El noi és molt dolent! El noi vol emborratxar-se!! I els de murcia deu meu, quin mal gust tenen… Aquell mur al costat dret de la foto sembla un armari amb morts, com els del cementiri! pfffffff
espero que cap lector murcià s’hagi ofès xD
Aquest post m’ha fet venir set. ;-)
doncs una cervesa es bona a tota hora ;)
Has d’anar a la plaça aquella de Murcia. Després d’unes 2-3 ampolles ja no t’adonaràs si et trobes a un cementiri o no, i quan despertis en faràs un post sobre cases embruixades, zombies i tal. El Pons estarà molt content de llegir-lo. ^^
No t’ho creuràs però acabo de llegir un llibre de zombis que ataquen a homes llops i homes llops que es mengen els zombis. El vaig agafar de la biblioteca perquè em va agradar la portada (s’hi veu una imatge de la Sagrada Família de Barcelona en runes) i quan el vaig tenir a casa em vaig adonar que era una novel·la juvenil i a més la tercera part d’una trilogia. Tot i així, me la vaig llegir (però no ho expliquis a ningú) :-D
PS: Ja sé que no he dit el títol de llibre però, sens dubte, amb les pistes no et costarà saber quin és…
Aha!
Ha arribat el moment per recordar-te que ets humà. La resta ja s’enten, oi? Ni jo ni el Pons en tenim idea de quin llibre parles. No estaria malament llegir-ne un cas típic de llibres al teu bloc. ;-)
Oh! Que mono el “before” i “after” :) No n’hi ha amb versió per a noies, o només afecta les neurones masculines?
Sembla que no, el target d’aquesta cervesa sembla únicament masculí, ells s’ho perden…
No et sembla que la noia jove té un corn al front??
Doncs mira, no sóc gens cerveser, però aquest post sí que m’interessa més que l’anterior. Ara, ja et dic que no canvio un bon bistec per una cervesa.
Crec que serà complicat trobar un post que t’interessi menys que l’anterior…
És que amb els teus gustos…
Segurament ara em denegeras l’entrada al blog de per vida peeeeerò … no m’agrada la cervesa. Això si, la sidra irlandesa … ;)
i quin motiu tens per seguir viva…?
Deu ser la sidra, no? :-D
Et falta la kölsch^-^
en general no m’agraden les lleugeres cerveses alemanyes i menys si tenen tocs afruitats
Noi vol dues birres… ben fresques!
Fita
es clar, la cervesa calenta es imbevible!
Espera que torni el becari, aquesta setmana està de pont(s) ;-)
a mi no m’agrada la cervesa… però sí el post :)
si fos al revés hi hauria conseqüències ;)
Jo em queda amb la Moska de Girona. Mmmmmm, que bona
no l’he testat i no es per ser tiquis-miquis, però aquestes que son tan artesanals, no hi estic acostumat i no em solen agradar, a part que normalment son molt denses i amb poc gas
La birra densa és com un pà i t’aporta més. I la no-filtrada és la única que val ^^
Jo sóc més de gintònic.
però gintònic dels d’abans, no? no pas els que s’han posat de moda fa un temps, oi?