Feliç dia de la galeta! Per celebrar-ho us porto un post sobre dolços ^^
Si tens gominoles, cola i temps lliure pots fer el que aquest home
Tots les gelats son dolços? No té perquè, hi ha el gelat xipirons en tinta.
Però aquest no es l’únic, n’hi ha molts d’altres de sabors estranys
La gent de Ben & Jerry son tan freaks, que tenen muntat un cementeri pels sabors que ja es no es fan. De moment hi ha 23 “cadàvers”, cada un amb el seu propi epitafi.
Us sona la casa de gominoles de Hansel i Gretel? Doncs gairebé, aquesta es una casa de cotó de sucre.
I per parlant de cotó de sucre, acabem amb un exemple de com fer cotó de sucre nivell crack.
Quina manera de malbaratar les gominoles!
Són uns desagraits, uns desconsiderats i uns capullos!
Son les seves gominoles i s’han de respectar…
A mi m’agrada el gelat de nata i xocolata, però potser és perquè mai he tastat el de budell d’ovella. :-P
PS: No, el gelat de viagra tampoc l’he tastat mai. ^^
Ets un clàssic!
O potser perquè estàs com sempre, ben equivocat.
Ostres!! Ara m’has fet venir ganes de menjar-me uns cotonets roses d’aquests que venen a les fires… :P
no se si es bo tan de sucre
Tret de la xocolata, que en sóc una addicta, no em van massa els dolços. Sóc més de salats.
Estic totalment d’acord amb en jpmerch, quin malbaratament! i què enganxós que deu estar tot…!!
seus en aquell sofà i no et pots aixecar sense emportar-te’l :P
Només de veure aquestes imatges ja m’ha pujat el sucre!!
vols insulina? :P
(Quan el Pons t’ofereix amb tanta amabilitat una mica d’insulina tu has de contestar:
“Sí, gràcies!”)
Al meu poble, que també és el teu, he vist gelat de pa amb tomàquet …. no comments!!
Al Capricci?
Si! No el vaig arribar a tastar però allà estava …. massa innovació per mi xD
haha, el del cotó de sucre em sembla que s’ha equivocat de feina…
quina feina li recomanes?
Et penses potser que qualsevol podria fer de Michael Jackson?
Ostres, jo avui no puc menjar dolços, estic mal. :-|
Pots provar el gelat d’antibiòtic ;)
Yaaaaak!!!
Com saben quin gust fan els cactus i la carn de cavall crua i…?
Hi ha algú sacrificat per la causa gelatera especialitzat a provar-ho tot
Hi ha gent que tasta el gelat de carbó perquè tu escrigues un post? Uau!
Si, es diu becari. A vegades l’haig de canviar perquè mor intoxicat, però no pateixis, n’hi ha molts per substituir-lo.
Primer has de tastar el cactus i la canr de cavall crua per poder jutjar després si el gelat té el sabor que toca…
Els de les gominoles fan una cara de lascius que fa por! Amb aquesta cara i fent aquestes coses de xuxeríes, no deixaria que se’ls hi acostés cap criatura. De dona no crec que se li acosti cap.
Parlant de tius raros, com a curiositat, a la web de la casa de cotó de sucre he vist l’Alan Cumming.
En quina imatge?
En l’enllaç que poses on hi ha l’article, hi ha una foto del que imagino és la inauguració, amb l’Alan Cumming per allà mig.
Els gays també tenen drets a viure, no? :-P
Per defensar el bon gust del col·lectiu gai m’has obligat a buscar l’origen dels tius de les gominoles. I ara si que vaig perduda del tot.
Era més feliç sense haver vist aquest vídeo.
Has trobat un bon video! Un video digne d’aquest post, diria :-D
Collons aquest paio del cotton candy… era el primer dia que ho feia, no?
Només de pensar de refregar-me en un sofà d’ossets ja m’esgarrifo, i de recolzar-me en una paret de cotó de sucre encara més… uf, quina angúnia…
Ah, i Ferran Adrià ha fet molt mal a la cuina. Pels gelats, ho dic.
L’home del cotó demostra què es el que passa quan pateixis una sobredosis de sucre. En el vídeo no es veu, però després es desploma i mor entre espasmes.
Per primera vegada en aquest bloc em veig obligada a donar-te la raó…
(Espero que no torni a passar aviat!)
Si us plau Pons, dona-li el BCPB o com es digui a l’AhSe. Que em doni la raó un dia és digne de ser recordat in eternum.
Es diu BCPP, irreverent!!
Un BCPB no es regala així com així! I un BCPP encara menys xD
Digues-li això al XeXu, a veure si s’ho creu…
Que pringós! i a la casa de cotó de sucre…li cauen trossos, després surts amb els cabells plens d’això tan enganxifós, que has d’anar a que et pelin al zero! No hi penso pas entrar!
No flipem, el sucre és hidrosoluble, o sigui, amb una senzilla dutxa t’has arreglat i si et sembla no cal ni ficar-ne sabó.
mira-la que presumida ella :P
Ostres, gominola i cola… no ho podria suportar. Veig que t’han provat els cigrons, Pons. S’ha d’estar en forma per fer núvols de sucre i ballar durant 4 minuts i no caure Ah, que no ets tu? M’havia fet il·lusions. Ja veig que seguim amb l’ull bonic.
Si fos jo ballaria…. diferent, si, diferent es la paraula
Jo he menjat gelat de cactus. És bo, però prefereixo el de tè verd que donen als “japos”.
jo també he provat el de té verd! No m’agrada! Tampoc m’agrada el de judia roja que vaig provar en el mateix japo
A què sabia?
A… no sabria dir-ho, fa molts anys d’això. Se que era dolent i prou.
Visca el Pons!! A la seva memoria només es guardaran les coses que importen ^^
Trobo que has fet un post una mica ensucrat.
Si? En serio? Capità Obvius…. vull dir Sergi al rescat!
Pren-te 2 gots d’aigua.
L’estupidesa de l’home es infinita però la seva creativitat també. Es fantastic-a!!
Psseee a qualsevol cosa se li diu creativitat :P