Cas típic 2078: noi li agrada noia, noi li agrada arribar als 5.000 comentaris

Posted: 2015-02-11 in Blog

Us heu fixat que en aquest bloc a part dels genials casos típics hi ha coses escrites sota dels posts? Doncs sí, hi ha paraules escrites per algú que no soc jo, aquestes paraules solen formar frases amb més o menys sentit i si hi ha sort amb certa relació amb el cas típic en qüestió, aquestes frases son anomenades comentaris.
Germans, germanes, avui ens hem reunit aquí per celebrar la unió d’aquestes… Ui no, guió equivocat, es que fora del bloc em dedico a altres tasques sabíeu? Torno a començar.
Germans, germanes, avui ens hem reunit aquí per celebrar que un de vosaltres ha publicat el seu comentari 5.000 en aquest (poseu el vostre adjectiu positiu preferit aquí) bloc. Aquesta persona (si, per què no?) ha demostrat durant anys una fidelització cap al bloc incomparable a la de cap altre comentarista. Segurament tothom ja sap de qui parlo, es tracta de la meva incansable ma dreta, la defensora de la paraula d’en Pons, la guardiana de la veneració cap a aquest bloc, la infatigable protectora de la divinitat d’en Pons, es l’ahse!
Sobre l’ahse se n’ha parlat molt i s’han especulat moltes teories, per tan no cal afegir res més. Direu que no hi ha un premi a l’alçada d’un reconeixement amb tanta importància. Una vegada més, pobres mortals, us equivoqueu. Aquesta copa representa en tot el seu esplendor la recompensa per haver deixat 5.000 comentaris en aquest bloc.
copa5000
Si teniu curiositat el seu comentari número 5.000 ha sigut aquest.

Comentaris
 1. August ha dit:

  Felicitats a l’ahse! I a tu, esclar, perquè sense ella i els seus 5000 comentaris… Per cert, saps si es lloga per hores a d’altres blogs per escriure comentaris? Estava pensant en… Bé, és igual, deixa-ho estar. On millor estarà que aquí, oi ahse?

  • Pons ha dit:

   Ho hauràs de parlar amb ella, després de tants anys segueixo sense saber què pensarà.

  • ahse ha dit:

   No hi ha diners que puguin comprar a l’AhSe!!
   Només hi ha un Pons veritable, i l’AhSe és … el seu profeta :-P

 2. Oriol Farré ha dit:

  Està molt bé que una divinitat com tu deixi un espai de veneració pels simples mortals que són els altres comentaristes com ara l’ahse. Felicitats ahse!

 3. drapaire ha dit:

  Per fi he descobert com anar als comentaris! Sóc una mica “palangana”. Des que em vaig inscriure al bloc perquè m’ arribessin les publicacions al correu que no sabia com accedir-hi. Per fi!
  Felicitats per arribar als 5000 comentaris Uf! Això no es broma

 4. ahse ha dit:

  Per cert, ho he dit avui? Visca el Pons!! No hi ha bloc més glorios que el del Pons!

 5. XeXu ha dit:

  El que fa l’enveja. No hi ha hagut copa pels anteriors 4999 comentaris, molt meritoris també, però com que a mi se’m va entregar una copa pels 1000, ara cal arreglar el greuge ja que l’AhSe si no munta en còlera i no hi ha qui l’aguanti. Doncs bé, per davant de tot, enhorabona a ella (?) per aquesta constància i paciència, i mocadorada pel Pons per ser tan venut.

  Ara només queda assegurar-se que ella penjarà la copa a l’Aplesinner així com jo vaig fer (cinc dies hi va ser, cinc…), i jo crec que hauria de fer una jornada de portes obertes al seu blog. Per cert, encara va?

  • Pons ha dit:

   La idea de les copes per una xifra de comentaris rodons la vaig crear alhora pensant en 3 comentaristes. L’ahse, tu mateix i l’altre comentarista que de moment mantindré en l’anonimat. Per tan, els 3 posts i les 3 copes es van crear en el mateix moment. Ja només calia publicar els posts quan arribés el moment.

   Ja us diré si ha penjat la copa o no. Sí, encara va. Tot i que l’últim post el va publicar el 29 de gener, normalment sol publicar uns 10 posts al mes.

   Per cert, es appelsiner, ja saps, com taronges en danès o noruec.

   • XeXu ha dit:

    Ah caram, així que m’he guanyat una garrotada sense buscar-me-la, com que no hi entro no recordava com s’escrivia, però estava segur que tenia alguna cosa a veure amb pomes i pecadors. I va i em deixo una ‘p’, a sobre. Bé, aquesta me l’hauré guanyada. Però m’estàs dient que aquest mes encara no ha publicat? Ostres, se li està acabant la bateria d’hidrogen líquid que porta…

    • ahse ha dit:

     Anava a dir que aquest cop no et contestaria al primer comentari per massa estúpid i tal, però després de llegir el segon crec que la paraula més adient seria “idiota”… Sí, preten ser un insult! En realitat, dubto que tingui efecte.

     • XeXu ha dit:

      Ets tan agradable… ja es veu que ets la nora que volen totes les sogres.

     • ahse ha dit:

      Diria que sospito el mateix… És per això que vaig jurar que si mai em passés la desgràcia de contractar matrimoni mataria a l’infeliç durant la nit de la boda mateixa!! La sogra de ben segur en gaudiria al màxim! hahaha

 6. McAbeu ha dit:

  Mai un premi ha estat més merescut que aquest. M’equivoco, Ahse? :-D

 7. JOMATEIXA ha dit:

  Felicitats a l’Ahse! Estic totalment d’acord amb que és un premi més que merescut.
  Els dissenyadors han tornat a fer una … feina amb el trofeu…

 8. maria ha dit:

  Uauauuuu! Quants!!!

 9. Eva A. ha dit:

  Ah, però la gent llegeix els apunts? Per què, si la informació important figura als comentaris? Per exemple, el cas típic genial d’aquest apunt diu que no cal afegir res més sobre l’AhSe, però gràcies als comentaris ara sabem que pensa (?) i que és “un simple mortal” (??).

 10. jpmerch ha dit:

  La copa no és que estiga malament, però no sé que vols que et diga, cinc mil són molts comentaris. No sé si dir que se la mereixia o que se l’anava buscant.

  Siga dit tot de bon rotllo.;)

 11. Consol ha dit:

  5000 són molts comentaris, l’Ahse es mereix un monument! I dic això sense voler menystenir la copa, tan expressiva, ella (la copa).

 12. rits ha dit:

  És que l’Ashe és divina! Felicitats!

  ps. Ashe, el xec me’l fas arribar per correu :)

 13. ignasioliveras ha dit:

  Felicitats AhSe pels teus 5015 comentaris! A veure si a partir d’ara vas a buscar la qualitat! Ja t’acostaries a l’excel·lència… ;p

 14. […] fites dels comentaristes com el comentari global número 25.000, el comentari 1.000 d’en Xexu, el comentari 5.000 de l’ahse o el més important de tots, el meu propi comentari 10.000. I com cada any hem pogut […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s