Cas típic 2144: noi li agrada noia, noi li agrada la quarta de Broadwalk Empire

Posted: 2015-05-14 in TV

Sí? Lo del títol es cert? M’agrada la quarta temporada de Boardwalk Empire? Doncs pssseee.

La cosa comença moguda, cinc morts en quatre escenaris diferents, ningú massa important, es clar, però tampoc eren uns desgraciats insignificants. Per cert, es important que escriviu bé els noms dels mafiosos: Alfonso Capone, no es tan difícil, no? Penso que li estan donant massa protagonisme al cara cremada. Si, molt bé, fa gràcia perquè té la meitat de la cara destrossada, però més enllà d’això què aporta? Res. Que ocupés una part de la temporada dos vale, molava, a la tres ja començava a fer-se pesat, però en la quarta ja no el suporto. En cada temporada hi ha un personatge secundari nou que no aporta res a la trama, en la quarta es tracta del fill gran de l’Eli que es dedica a fer festes amb alcohol de contraban. Sempre passa amb algú o altra, i fa que la primera meitat de la temporada sigui pesada. I el meu amic l’agent sempre trist Van Adlen què fa? Doncs cada dia que passa està més sonat. El seu nivell de sonadesa (¿?) va pujant exponencialment temporada a temporada, m’imagino que en la cinquena temporada votarà a Ciutadans…

Nelson Van Alden, quan sembla que no pot caure més baix cau una mica més.

Nelson Van Alden, quan sembla que no pot caure més baix cau una mica més.

——————— INICI ESPOILERS ——————-

Lo millor de la quarta temporada es que amb prou feines surt la Margarett. El pitjor es que continua sortint la mare del Darmody , de fet no entenc com és va poder salvar de la matança en el final de la tercera temporada quan tenia tots els números per palmar-la, realment hi ha gent que té sort, i no solament això sinó que ha aconseguit sobreviure fins la quarta temporada.

———————- FI ESPOILERS ———————

La quarta temporada de Boardwalk Empire segueix amb l’estil de les seves predecessores, es a dir, comença fluix, continua fluix, i al final es posa interessant. Interessant però ja està. Així doncs per mi la quarta temporada és la més fluixa de la sèrie. Ànims que ja només queden els 8 capítols de la temporada cinc! Si voleu recordar altres temporades visiteu el CT1771, CT2063 i 2109.

Nota: 6/10

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  M’agradaria saber per què no se’m carreguen les pàgines d’aquest bloc!!

 2. Roselles ha dit:

  Pobre Ahse que no pot dir res de la nota perquè no li carrega el bloc. Doncs ja faré jo d’Ahse i de Xexu: Vols dir que no puntues massa alt? L’únic bo que dius es que al final es posa interessant, a seques. I que el Nelson aquest està ben sonat, que no sé si és positiu o negatiu.

  • Pons ha dit:

   És que la sèrie té el se què, però a estones avorreix. Cada vegada em va caient millor el Nelson, salvant les distàncies però li passa una mica com al Theon Greyjoy que al principi es d’una manera i al final per un cúmul de circumstàncies molt desgraciades i que es topa amb la gent equivocada acaba convertint-se en tot el contrari.

  • ahse ha dit:

   Per fi algú que m’enten!!

 3. Xavier Pujol ha dit:

  Encara no m’he trobat mai amb la situació que et col·loquin una pistola a la boca.
  Si no és de xocolata deu ser bastant molesta.

 4. Allau ha dit:

  Només vaig veure la primera temporada. Em va deixar bastant indiferent i no he insistit encara que a casa la continuen mirant.

  • Pons ha dit:

   Bona decisió, no es una mala sèrie, però si no la veus no et perds res.

  • ahse ha dit:

   De ben segur no perds res. Si quan entra l’AhSe a mirar aquest CT no se li carrega la pàgina això vol dir que aquesta serie no val res. Un 6/10 és molt dolent!

 5. XeXu ha dit:

  Ni repàs de capítols, ni frases escollides, ni tan sols cap vídeo amb una escena… amb això demostres que, en realitat, el teu interès és escàs, o que ha caigut tant que tampoc t’hi penses esforçar. Així com penses interessar-nos a nosaltres en ella?

 6. Eva ha dit:

  Un 6/10? Ah, açò ja comença assemblar el blog Pons una altra vegada!

 7. […] tercera temporada toca biologia el professor és l’Omar de The Wire, o el Chalky White de Broadwalk empire. A community fa de ex-presidiari xungo. En aquesta tercera temporada apareix la figura del […]

 8. […] Empire: 2, 3, 4, 5 i última. Què fa un sèrie tan alabada per tothom tan avall del meu rànquing? Igual que hi […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s