Cas típic 2274: noi li agrada noia, noi li agrada la 14 de Family Guy

Posted: 2015-12-03 in Futurama / Simpsons, TV

La temporada 14 de Family Guy comença molt fort, comença amb un crossover de doble durada amb els Simpson, on els Griffin se’n van a Springfield (no deixen dir de quin estat), amb tots els seus edificis característics, l’ajuntament, el krusty burguer, el cine azteca, la botiga de còmics, la central nuclear, el bar de Moe, bé, són un munt i tots els coneixeu. “Sobretot no bebeu aigua, aquí tothom té hepatitis”. Es com un capítol dels Simpson però amb tòpics i amb humor més dur. Sobre els altres capítols, bé, el segon normalet, el tercer pitjor, el quart i cinquè acceptables, el sisè lleugerament millor. El seté l’he perdut i m’ha fet mandra de buscar-lo de nou i no l’he vist. El vuitè, el novè, el desè, onzè, dotze, tretzè i catorzè qualitat estàndard. Bé, m’he, tots els que queden fins al 18 podríem dir que són qualitat estàndard.

Lo del crossover amb els Simpson no era broma.

Lo del crossover amb els Simpson no era broma.

En general podem dir que comença a notar-se la fatiga de la sèrie ja que amb la broma porta 14 temporades (s’està emetent la quinzena, però als EEUU es compta com la catorze perquè al nostre país la temporada quatre amb els seus 30 capítols es va dividir en dos temporades), això són uns 300 capítols, per tan es normal que els comencem a trobar repetitius i ja no tinguin la gràcia del principi, podríem dir que es un espècie d’efecte Simpson però no tan exagerat, ja que amb els Simpson, el efecte Simpson se li ha sumat l’efecte Guions de Merda, que a Family Guy no li passa.

Nota 14: 6/10

BCPP: Ricard

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Vale, són una mena de Simpsons, ja entenc. Com que dels Simpsons he vist alguna cosa no crec que valgui la pena perdre temps amb Family Guy.

 2. Xavier Pujol ha dit:

  A la propera versió del “Qualsevol nit pot sortir el sol” s’hi hauran d’incloure els personatges de les famílies dels Simpson i dels Guy.

 3. Levanah ha dit:

  Haurien d’aprofitar els guionistes i el dia van estar tots junts a la ciutat dels Simpsons que la nuclear exploti i fi (de les dos series). No em desagraden però com tot que es repeteix massa cansa.

 4. Sergi ha dit:

  Hi ha qui diu que “si no ets el primer, més et val ser el millor”. I aquest Family Guy no deixa de ser un Simpsons2. Així que si no superen l’original més val que pleguin.

  De fet, he vist que el Seth MacFarlane està ficat en la producció de Cosmos (la versió que posa el dia la mítica sèrie de Sagan. Així que segur que té idees per fer un munt de projectes interessants per fer segones parts de més coses.

  Casablanca 2? Polseres verdes? AI2? Faster than the speed of love 2?

  • Pons ha dit:

   Faster than the speed of love! Això vol dir que tu també mires Family Guy!

   • Sergi ha dit:

    El meu criteri per mirar sèries és que hi surtin personatges centrals que siguin escriptors, químics o professors. Per exemple Breaking Bad era molt bona perquè el protagonista complia 2 de 3 criteris. Californication no tant perquè només en complia 1. Quan en facin una amb 3 de 3 serà la millor sèrie de la Història.

    El personatge d’en Brian és, sens dubte, el millor de Family Guy.

    • ahse ha dit:

     Una serie en la que surtin el Pons i l’AhSe seria mil vegades millor que les marranades d’escriptors, químics o professors.

 5. glòria ha dit:

  I a mi que em segueixen fent gràcia els Simpsons, tot i que me’ls sé de memòria!!!

 6. ricard ha dit:

  M’agrada l’humor absolutament irreverent de “Family Guy”. El problema és que també ho miren els meus fills. És clar, són dibuixos. Sortosament, no entenen els acudits més grollers. Bé, en realitat només és el petit que no entén els acudits grollers. El gran no entén perquè un gos lliga més que ell.

 7. XeXu ha dit:

  Com es pot perdre un capítol? Mira entre els coixins del sofà, gairebé tot es perd allà.

 8. […] Guy: 14. Continua sent distreta, però queda lluny de la frescor dels seus inicis, es nota que les idees […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s