Cas típic 2289: noi li agrada noia, noi li agrada anar amb ascensor

Posted: 2015-12-24 in Divagacions meves

Això em va passar un dilluns, perquè coses així només poden passar els dilluns, quan un encara no està preparant per afrontar la dura vida laboral després del merescut descans del cap de setmana.

L’edifici on treballo té un ascensor, fins aquí res de extraordinari. Per tal de cridar l’ascensor el sistema disposa de botons, continuem sense grans sorpreses. Hi ha un botó que serveix per cridar l’ascensor e indicar que vols pujar i al costat un altre botó també per cridar l’ascensor però per indicar que vols agafar l’ascensor i voldràs baixar, sorpreses zero. Em trobava jo a la planta baixa i volia pujar per tan vaig prémer el botó amb la fletxa en direcció cap amunt. Gràcies l’indicador vaig veure que l’ascensor estava en el cinquè pis, però aquest en comptes de dirigir-se cap on jo estava, es a dir, cap avall, va anar cap al sisè pis. En aquest punt va ser quan el meu cervell de dilluns va curtcircuitar i va pensar alguna cosa semblant a “Ei! Ascensor! Ho estàs fent malament! No has de pujar, jo estic a baix! Per tan has de baixar!” I el meu endillunsat cervell va donar l’ordre de prémer el botó de baixar, com si els botons fossin en realitat els controls directes de l’ascensor tal com si el pogués controlar directament. Quan l’ascensor va arribar a baix, i jo vaig pujar-hi i vaig prémer el botó del meu pis, abans d’arrencar les portes es van tornar a obrir a la planta baixa, no fos cas.

Per això amics, us recomano que els dilluns no feu res que sigui més complicat que picar un ascensor perquè el cervell us pot jugar una mala passada. Per tal de no perdre la costum de posar una imatge o un vídeo que gairebé sempre porten els casos típics us deixo amb el que es possiblement l’escena més vista en ascensor.

Comentaris
 1. McAbeu ha dit:

  Quina anècdota més divertida. No pot faltar el dia que escriguis les teves memòries. :-DD

  • Pons ha dit:

   Degut a la meva interessant vida, més que un llibre segurament acabaran sent varis volums d’una saga.

   • McAbeu ha dit:

    Digues que sí. Segur que ets l’únic al que li passen aquestes coses tan interessants amb un ascensor. A la gent més normal només ens passen coses com les que explica en XEXU, ens trobem imitadors del vídeo d’en Psy i poca cosa més… ;-DD

    • ahse ha dit:

     L’AhSe mateixa s’encarregarà d’escriure les memories del Gran Pons i donar-les a conèixer al món sencer!!

 2. XeXu ha dit:

  A primer cop d’ull del CT pensava que et vas endur una gran sorpresa quan, en obrir-se les portes de l’ascensor, van aparèixer dos individus recreant l’escena del vídeo de Psy, i que per això ens poses l’original, perquè sapiguem de què parles, perquè s’entén que amb la sorpresa del moment, només perquè era dilluns al matí, no perquè tu no estiguis atent habitualment, no vas poder gravar la parella que se’t va aparèixer sense que ho esperessis. Això tindria gràcia, oi? Això SÍ tindria gràcia.

 3. Xavier Pujol ha dit:

  Prova de pujar a peu de tant en tant.

 4. Elfreelang ha dit:

  això demostra que en dilluns val més pujar i baixar a peu que un dilluns a l’any no fa mal ….bon nadal i compte amb els botons de l’ascensor

 5. Roselles ha dit:

  Segur que aquest post el vas escriure un dilluns! :P
  Per cert, ets el primer humà que conec que apreta els botons de l’ascensor segons vulgui anar amunt o avall. El més normal en la nostra espècie és apretar els dos botons alhora i vàries vegades, com si així vingués més de pressa.

  • Pons ha dit:

   Però llavors l’ascensor no torna a obrir portes al mateix pis com em va passar a mi?

  • ahse ha dit:

   Reconec que a vegades sóc una mica massa robot, però crec que aquesta frase és tan incorrectament construida que no s’enten. Resumint: això no compila!!

 6. glòria ha dit:

  La conclusió que trec és que el dilluns hauria de ser festiu. Segur que el dimarts l’ascensor és comportaria correctament.

 7. Gaby ha dit:

  No se si necessàriament hauria de ser dilluns per que em passes a mi el mateix que a tu..tinc alguna sospita que també em podria passar en dimarts i en dissabte..

  La culpa no es teva…sino dels enginyers d’ascensors…que per reduir energia fan moure els ascensors de maneres estranyes..

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s