Cas típic 2320: noi li agrada noia, noi li agrada el dia mundial de la Nutella

Posted: 2016-02-05 in Actualitat, Monogràfic

Feliç dia mundial de la Nutella! Celebre-m’ho amb un post ple de dolços!

Vols tenir la teva rèplica de gominola!
Figuras-gominola-2

Pastisseria incorrecta: Pastisos que no haurien d’haver existit mai. Com per exemple un nadó
6a00d8341bfb1653ef0191032ed300970c-550wi

Tothom ha vist gelats de tots els gusts, però de cigarro? en serio?
HeladoCigarrillo

Menjar en miniatura
CR_720699_comida_en_miniatura

Acabem amb una cosa maca: Art amb sucre fos

Comentaris
  1. ahse escrigué:

    Yak yak yak yakkk!! Se m’han tallat les ganes de menjar dolços…

  2. JOMATEIXA escrigué:

    El millor… l’art amb sucre.
    Jo també crec que hi ha pastissos que no haurien d’existir, o almenys no haurien de ser menjats, que fa molt mal efecte. Em recorda el llibre “Queixalades de Barracuda”, a la història no es menjaven precisament pastissos infanticides… però potser van començar així.

  3. McAbeu escrigué:

    A mi m’agradava més la Nocilla…

    Molt xulo el menjar en miniatura, és la millor manera de fer regim. :-DD

  4. XeXu escrigué:

    Gràcies Pons, gràcies. Avui sí que has fet un servei públic. M’agraden molt els dolços, massa. Sempre em costa controlar-me quan hi ha dolços a la taula. Però després de mirar l’enllaç aquest de pastisseria incorrecta se m’han passat les ganes de menjar-ne per una temporada. Hi ha gent que està realment malalta.

    Avui esmorzaré salat.

  5. Eva escrigué:

    El drac m’ha impressionat.

  6. Xavier Pujol escrigué:

    Si el gelat amb gust de tabac és de cigarreta acabada d’encendre, encara.
    Però si és del final d’una fària ha de ser (amb perdó) vomitiu.

  7. Gemma Sara escrigué:

    Què els passa a aquests de la pastisseria incorrecta? Algú ho compra?? Arghhhhhhh!!!!!!

  8. Malefica escrigué:

    El nen te un color una mica raro…pero al menys no han posat la placenta si no ja seria del tot vomitiu…

    • ahse escrigué:

      El nen no necessita cap placenta per fer mal veure’l…

      • Malefica escrigué:

        Mirant els enllaços acabo de recordar que el pastis del meu cumple d’aquest any portaba una tomba amb el meu nom, pero de fet hem va semblar molt idoni, hem va agradar bastant :p

        • ahse escrigué:

          Una tomba encara es pot menjar, total, no la vas fer oberta i mostrant el cos en putrefacció de dintre, no? Ara que m’ho penso, hi podries haver fet també alguns cucs, escarabats, cargols i d’altres bitxos que acostumen estar al festí… No cal parlar també dels olors, oi? Has sentit mai la pudor que fa un troç de carn descompost en un espai tancat amb molt poc aire?

  9. Allau escrigué:

    No suporto veure monedes al costat de productes comestibles. És antihigiènic!

  10. glòria escrigué:

    M’ha semblat molt interessant tenir la meva replica en gominola, encara que de moment no l’encarregaré.
    El nen i el gelat fastigosos.
    Les miniatures recorden molt les de massapà que venen per Reis.
    El que m’ha deixat bocabadada és aquest paio fet virgueries amb el sucre.

    • Pons escrigué:

      Llavors sap greu menjar-se les virgueries amb el sucre, de fet, millor no menjar sucre encara que no formi cap virgueria.

    • ahse escrigué:

      La teva replica en gominola també seria fastigosa, ho sento! La ment que ha pogut idear això…

  11. Roselles escrigué:

    També sóc practicant de la religió dels antisucres, però a vegades no em puc resistir a picar/pecar amb alguna cosa. Res del que has posat, naturalment. I mira que els pastissos, tot i ser horrorosos, estan ben treballats. Però no, ho sento, ni tastar-ho.

    • Pons escrigué:

      practicant forçada o per gust?

      • Roselles escrigué:

        Home, si se li pot dir per gust… XD Però sí, fa anys que per gust. Sóc d’aquelles que llegeix les etiquetes de tot perquè no em colin sucres.

    • ahse escrigué:

      No cal tornar-te tan radical, el sucre és bo mentre el teu pancrees pugui controlar-lo. El cervell s’alimenta amb glucosa!

      • Roselles escrigué:

        La glucosa ja es troba naturalment en molts ingredients, no cal més, i menys sucres refinats que li foten a tot i en grans quantitats, fins i tot als productes suposadament lights. Et deixo el tràiler d’un reportatge sobre el tema que ho explica molt bé: https://youtu.be/_QLw-jUTIfo
        Si el vols veure el trobaras sencer també al YouTube. I paro perquè en aquest tema m’enrotllo molt.

        • ahse escrigué:

          Què és això sucres refinats, quin concepte!! Si no vols la combinació de glucosa amb fructosa sempre pots agafar barres de glucosa pura – tenen un sabor fastigòs i no gaire dolç tampoc -, en situacions de fatiga muscular i/o nerviosa el sucre ràpid té un efecte més que desitjat i necessari. El concepte de producte light en realitat és una merda, per què voldria un comprar-se productes light per haver de fotre’s quantitats dobles, triples o quadruples d’una cosa que en el seu estat “natural” ja li hauria aportat suficient com per declarar-se sense fam?! La quantitat de diners que en llences per comprar-los i la de temps que perds per menjar-los! Pffffff

          El sacàrid que no mola s’anomena lactosa i aquesta si que te la foten per on menys esperes, fins i tot a productes derivats de carn, rotllo pernils, patés, quin mal de cap triar productes normals…

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s