Feliç dia mundial de la Nutella! Celebre-m’ho amb un post ple de dolços!
Vols tenir la teva rèplica de gominola!
Pastisseria incorrecta: Pastisos que no haurien d’haver existit mai. Com per exemple un nadó
Tothom ha vist gelats de tots els gusts, però de cigarro? en serio?
Acabem amb una cosa maca: Art amb sucre fos
Yak yak yak yakkk!! Se m’han tallat les ganes de menjar dolços…
Millor! El sucre es lo pitjor!
Pons’s blog, cuidant als seus lectors dels efectes malefics del sucre des de 2006 ^^
El millor… l’art amb sucre.
Jo també crec que hi ha pastissos que no haurien d’existir, o almenys no haurien de ser menjats, que fa molt mal efecte. Em recorda el llibre “Queixalades de Barracuda”, a la història no es menjaven precisament pastissos infanticides… però potser van començar així.
Si d’entrada fa mal veure’ls, per què dimonis s’han donat la molestia de fer-los!!
has entrat a l’enllaç de la web? Està ple d’atrocitats!
A mi m’agradava més la Nocilla…
Molt xulo el menjar en miniatura, és la millor manera de fer regim. :-DD
El menjar es en miniatura però la quantitat de sucre concertat que porta es brutal
No et fa una mica de fàstic?
Gràcies Pons, gràcies. Avui sí que has fet un servei públic. M’agraden molt els dolços, massa. Sempre em costa controlar-me quan hi ha dolços a la taula. Però després de mirar l’enllaç aquest de pastisseria incorrecta se m’han passat les ganes de menjar-ne per una temporada. Hi ha gent que està realment malalta.
Avui esmorzaré salat.
Pons’s blog… et refereixo al meu comentari de dalt (34760, diria) que no m’agrada repetir-me.
Per la teva salut intenta portar això dels esmorzars salats a més enllà d’una anècdota.
El drac m’ha impressionat.
Cap al costat bo o cap al xungo?
Si el gelat amb gust de tabac és de cigarreta acabada d’encendre, encara.
Però si és del final d’una fària ha de ser (amb perdó) vomitiu.
El tabac és vomitiu ja sigui sencer o cremat.
Què els passa a aquests de la pastisseria incorrecta? Algú ho compra?? Arghhhhhhh!!!!!!
No no, segur que no! Aquest post només dona exemples de les coses que no cal provar que ja sabem que són xungues ^^
Crec que no ho compren, són només exemples de com NO s’han de fer les coses
El nen te un color una mica raro…pero al menys no han posat la placenta si no ja seria del tot vomitiu…
El nen no necessita cap placenta per fer mal veure’l…
Mirant els enllaços acabo de recordar que el pastis del meu cumple d’aquest any portaba una tomba amb el meu nom, pero de fet hem va semblar molt idoni, hem va agradar bastant :p
Una tomba encara es pot menjar, total, no la vas fer oberta i mostrant el cos en putrefacció de dintre, no? Ara que m’ho penso, hi podries haver fet també alguns cucs, escarabats, cargols i d’altres bitxos que acostumen estar al festí… No cal parlar també dels olors, oi? Has sentit mai la pudor que fa un troç de carn descompost en un espai tancat amb molt poc aire?
No suporto veure monedes al costat de productes comestibles. És antihigiènic!
Pensava que era la única… Al forn de pà com t’ho fas?
No menjo pa, sóc celíaca.
Jo directament no m’acosto o les monedes, son per gent pobre… Jo només opero amb Visa.
Visca el Pons operant amb Visa! Visca amb l’AmericanExpress i el Mastercard!
M’ha semblat molt interessant tenir la meva replica en gominola, encara que de moment no l’encarregaré.
El nen i el gelat fastigosos.
Les miniatures recorden molt les de massapà que venen per Reis.
El que m’ha deixat bocabadada és aquest paio fet virgueries amb el sucre.
Llavors sap greu menjar-se les virgueries amb el sucre, de fet, millor no menjar sucre encara que no formi cap virgueria.
La teva replica en gominola també seria fastigosa, ho sento! La ment que ha pogut idear això…
També sóc practicant de la religió dels antisucres, però a vegades no em puc resistir a picar/pecar amb alguna cosa. Res del que has posat, naturalment. I mira que els pastissos, tot i ser horrorosos, estan ben treballats. Però no, ho sento, ni tastar-ho.
practicant forçada o per gust?
Home, si se li pot dir per gust… XD Però sí, fa anys que per gust. Sóc d’aquelles que llegeix les etiquetes de tot perquè no em colin sucres.
No cal tornar-te tan radical, el sucre és bo mentre el teu pancrees pugui controlar-lo. El cervell s’alimenta amb glucosa!
La glucosa ja es troba naturalment en molts ingredients, no cal més, i menys sucres refinats que li foten a tot i en grans quantitats, fins i tot als productes suposadament lights. Et deixo el tràiler d’un reportatge sobre el tema que ho explica molt bé: https://youtu.be/_QLw-jUTIfo
Si el vols veure el trobaras sencer també al YouTube. I paro perquè en aquest tema m’enrotllo molt.
Què és això sucres refinats, quin concepte!! Si no vols la combinació de glucosa amb fructosa sempre pots agafar barres de glucosa pura – tenen un sabor fastigòs i no gaire dolç tampoc -, en situacions de fatiga muscular i/o nerviosa el sucre ràpid té un efecte més que desitjat i necessari. El concepte de producte light en realitat és una merda, per què voldria un comprar-se productes light per haver de fotre’s quantitats dobles, triples o quadruples d’una cosa que en el seu estat “natural” ja li hauria aportat suficient com per declarar-se sense fam?! La quantitat de diners que en llences per comprar-los i la de temps que perds per menjar-los! Pffffff
El sacàrid que no mola s’anomena lactosa i aquesta si que te la foten per on menys esperes, fins i tot a productes derivats de carn, rotllo pernils, patés, quin mal de cap triar productes normals…