Cas típic 2328: noi li agrada noia, noi li agrada ser president

Posted: 2016-02-17 in Divagacions meves, Personals

Tothom em respecta, ho se, no en tinc cap dubte, però aquest any el respecte ha pujat de categoria, he afegit un nou càrrec al meu currículum, estic parlant de la presidència. Per tan, a partir d’ara us permeto que us dirigiu a mi com “a senyor president” o “president Pons”.

El meu model a seguir

El meu model a seguir

Però president de què? President de la Catosfera? Eehmmm no, això ja ho era, de fet el títol de president de la Catosfera no existeix, de fet és “Senyor de les tenebres de la Catosfera”. Llavors president de què? President de la comunitat de veïns! Esteu impressionats, eh? No? Com que no? No sabeu que un gran poder comporta una gran responsabilitat? En aquest cas haig de tenir cura de la meva comunitat de veïns, haig de protegir i vetllar per cada individu d’aquest delicat ecosistema. Si un pobre veí queda atrapat a l’ascensor soc jo qui s’haurà d’encarregar de silenciar-lo per tal que no denunciï el mal funcionament d’un sistema del qual ara en soc responsable. Si un desgraciat veí cau per les escales ara soc jo el responsable d’encarregar-me del problema i solucionar-lo, es a dir, soc qui li ha de fotre el tret per evitar que pateixi. Però no tot son responsabilitats, també hi ha els avantatges, tinc el poder legislatiu, executiu i judicial per poder condemnar qualsevol oposició al meu càrrec. També soc l’encarregat de l’economia, això vol dir que puc esprémer a imposts els vassalls de la comunitat, inclús instaurant el dret de cuixa si aquest m’és convenient. Puc obligar els meus súbdits a obeir les meves tiràniques ordres, des de obligar-los a llegir Terry Pratchett i veure The West Wing fins a convertir-los en becaris del blog! No es fantàstic el poder? Diuen que el poder corromp, però no hi ha cap problema perquè ja vinc corromput de sèrie per tan no m’afecta.

Ser president de la comunitat m’ajudarà a guanyar experiència per quan sigui president mundial, cosa que tots sabeu que passarà tard o d’hora. Entre això i havent vist l’Ala Oest de la Casa Blanca (us heu fixat que periòdicament vaig citant aquesta sèrie en el post i fent comentaris on en teoria no té res a veure? En el mon publicitari això es diu “publicitat”) la presidència del mon serà bufar i fer ampolles [inserir riure malvat]!

BCPP: Xexu

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Fer ampolles?? És a dir, de silici escalfat? No entenc… Sa Majestat el Pons té un nou hobby i mai no l’ha presentat al bloc? Ho trobo molt però molt dubtós…

  • Pons ha dit:

   Es una frase feta catalana que vol dir que es una cosa molt fàcil de fer. A Romania l’equivalent deu ser alguna cosa relacionada amb beure vodka…

 2. Xavier Pujol ha dit:

  Tens sort.
  Les inicials MHP equivalen a Molt Honorable President.
  També a Molt Honorable Pons

 3. McAbeu ha dit:

  M’ha vingut al cap un dia que ens vas explicar uns problemes d’una dona, un nen, tu i la teva bicicleta a la porta de casa teva on et van fer esperar. Això és el primer que has d’arreglar, un president no pot estar esperant al mig del carrer.

  En fi, espero que aquest sigui el primer d’una sèrie de posts. Les anècdotes, ara que manes tant, segur que seran molt sucoses. ;-)

  • Pons ha dit:

   Va ser la meva primera decisió com a president, manar executar la dona, s’ha de governar amb mà de ferro sinó la gent no et respecta.

  • ahse ha dit:

   El Pons no l’oblidarà, tranquil que tots els vostres errors estan apuntats a una base de dades gegant amb redundancies i back-ups horaris per tal de no poder perdre mai res ^^

 4. XeXu ha dit:

  Molt bé Pons, molt bé. Aquest és el primer CT que m’apunto per la votació del millor CT de final d’any, o hauria de dir de principi del següent. Ja et vaig dir que aquest any me’ls apuntaria.

  Per alguna cosa es comença, l’escala és una bona pedra de xoc per anar escalant posicions. Ara cal que et facis veure pel barri fins aconseguir ser president de l’associació de veïns, i d’aquí ja pots passar al parlament, mira en Rabell si no, ell ho va aconseguir! Bé, potser no és el millor exemple, però tu tens millors mestres segur, el iaio aquest segur que no ha mirat mai The West Wing. Vas per bon camí, utilitza el poder amb moderació, perquè inexplicablement hi ha gent a qui no agrada això de clavar un tret a algú altre perquè no pateixi. Vull dir que utilitzis el teu poder per fer-ho discretament i no embrutar-te les mans.

  • Pons ha dit:

   Pensa que jo, a diferència d’en Rabell, tinc l’ahse perquè em faci la meva feina bruta, a més es força tiquis-miquis amb el tema neteja, o sigui que les taques de sang desapareixeran.

  • ahse ha dit:

   T’has emportat un [altre] BCPP, malparit!

 5. JOMATEIXA ha dit:

  Potser és més fàcil ser president mundial que ser president de la comunitat de veïns…
  :D

 6. Eva ha dit:

  Abans de llegir aquest apunt pensava que això de president de l’escala era una càrrega, però ara veig que és un càrrec. I quin càrrec.
  Enhorabona, MHP!

 7. Sergi ha dit:

  Avui l’escala de veïns. Demà… el Món!!! HA-HA-HA-HAAA (<– riure malèfic)

  PD: Váyase, señor Pons!

 8. estranger ha dit:

  Doncs a les notícies de les vuit no venia, encara. Només parlen del T.C i assumptes menors. Sort en tenim d´aquest blog, que ens informa del veritablement important per la història del país.

  La meva enhorabona. El president Sheen segur que estarà orgullós de vos.

  Bé, i pensi, senyor President, que ara no li podran dir allò de que ” vostè no pot representar ni a la comunitat de veïns”.

  Salut, President

 9. rits ha dit:

  buf, doncs si vols ser el de la meva comunitat, t’empadrono! naltres som tan hippis que va per voluntaris….. evidentment, mai m’hi proposaré.

  que sigui lleu!!!! sort que ho veus pel cantó positiu….. arribar a la west wing està fet!

  • Pons ha dit:

   Voluntaris? Vigila amb els voluntaris perquè són els pitjors, algú que es presenta voluntari per ser president en una comunitat de veïns es que veritablement té ànsies de poder, vigila l’economia de la comunitat atentament.

  • ahse ha dit:

   Té raó el Pons, feu votacions normal i feu fora els voluntaris!!

 10. Gemma Sara ha dit:

  Aquesta comunitat de veïns ja segueix Pons’s blog???

 11. Consol ha dit:

  Sou uns veïns conflictius, vosaltres? Per cert, quants sou? Ja has pensat quina imatge els vols donar?

 12. Roselles ha dit:

  Sóc la única seguidora de La que se avecina a la Ponsfera? Jo ja et veig confiscant estores i pujant quotes com l’Antonio Recio! (gran Jordi Sanchez)

 13. Pere ha dit:

  Encara no eres el President del món? I jo que pensava que sí! Quina decepció!

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s