Cas típic 2354: noi li agrada noia, noi li agrada la cinquena temporada de Community

Posted: 2016-03-24 in TV

Què ens pot oferir Community quan els seus protagonistes ja han acabat els quatre anys de les seves carreres? Doncs un re-pilot, no sabeu què és? Què poc serièfils que sou… En les pròpies paraules de l’Abed es el mateix que passa en la novena temporada de Scrubs, que la sèrie torna a arrancar quan en teoria l’arc argumental ja estava tancat, però amb una nova situació, però a diferència que Scrubs a Community ho fan bé, res de nous personatges protagonistes i res de perdre la gràcia. Es una manera de redimir-se sobre la quarta temporada que va tenir un nivell lleugerament inferior a les tres primeres, de fet la quarta temporada es coneguda dins de la sèrie com “l’any de la fuga de gas”, però només es una excusa. De fet, aprofiten aquesta cinquena temporada per carregar-se personatges, literalment n’hi ha un que es mor, sí, en una comèdia pot morir gent, no ho sabíeu, eh? I no solament això sinó que un altre personatge desapareix amb la excusa “d’un viatge”. I no us diré de qui es tracta en cap dels dos casos!

La temporada 5 de Community es tan sorprenent que sorprèn als propis protagonistes

La temporada 5 de Community es tan sorprenent que sorprèn als propis protagonistes

Community es una universitat, i la seva principal funció es ensenyar, per això en la cinquena temporada aprenem moltes coses. Per exemple, en el capítol dos descobrim si Nicolas Cage es bon actor o es un mal actor i també què no ha de fer un bon professor. En el capítol tres aprenem a portar una investigació criminal per atrapar al “bandido de la raja” (amb inesperat final). Aprenem a superar un polígraf (en grup). Aprenem a guanyar un concurs massiu del Terra es Lava (es el capítol equivalent als clàssics paintballs, i està al nivell d’aquests clàssics). Aprenem com subornar a la gent adequada per aconseguir que la roda de la burocràcia giri per tal de poder penjar un taulelll d’anuncis. Aprenem que les xarxes socials poden ser molt molt perilloses, tan que poden convertir una universitat comunitària en Un Mon Feliç de Huxley (un dels millors capítols de la temporada). Aprenem a tractar amb els baixos fons per aconseguir un bon preu per uns llibres de química. Aprenem que les seqüeles poden estar al nivell de les originals com es el cas d’aquesta nova partida de Dragones y Mazmorras que iguala en epicitat al capítol 14 de la temporada 2. Aprenem que es pot fer un capítol com un capítol de J.I. Goe literalment amb dibuixos i molta paròdia (un altre dels capítols top). La temporada acaba amb un capítol doble on han de salvar la universitat d’una amenaça, ho aconseguiran? Hmmm potser que hi hagi una sisena temporada ens dona alguna pista…

Un actor que us sonarà de la cinquena temporada es en Jonathan Banks doncs ara direu, no tinc ni idea de qui es i jo us diré: Es el sicari assassí Mike de Breaking Bad, i vosaltres direu: Aaaaahhh. A Community fa durant tota la temporada de professor de criminologia i nou integrant del grup de protagonistes. Un altre conegut es l’actor que interpreta en Shane Vendrell a The Shield (Sí, ja se que ningú ha vist The Shield) i que apareix en un sol capítol com un seriós advocat anomenat senyor Stone. Però el cameo estrella es Nathan Fillion, Capità Reynolds de Firefly (i protagonista de Castle, però això no importa massa) i que aquí fa de conserge en cap de la universitat en un capítol. En el capítol 10 apareix David Cross, un dels protagonistes de la desconeguda Arrested Development.

Recordareu altres temporades de Community. u, dos, tres i quatre.

– Ahora que veo los planos me doy cuenta que la universidad tiene forma de pene!
– Mmmmm no, no la tiene.
– Vale! Si! Reiros del rarito que tiene el pene con forma de edificios!

Nota: 8/10

Comentaris
 1. McAbeu ha dit:

  No, aquesta tampoc l’he vist…

  • ahse ha dit:

   Ben fet! Però del post t’has quedat amb alguna idea concreta sobre ella?

   • McAbeu ha dit:

    He comentat perquè no us penséssiu que continuo abduït (v. CT2351) que ja sé que patíeu però t’he de dir que no, no m’he quedat amb cap idea concreta sobre aquesta sèrie. ;-)

    • ahse ha dit:

     És el becari!! Vol arruinar-nos per pagar-li massa poques bananes, està fent CT-s sense contingut per pintar-nos de dolents i sortir-se’n amb la seva…

  • Pons ha dit:

   Un altre equivocació d’en McAbeu, sempre equivocant-te amb les sèries que no mires…

 2. ahse ha dit:

  Aha! Una temporada que és coneguda és coneguda. Ja. I de la qual jo no n’he aprés res – efectivament el becari s’està lluint! No sé com pot robar-nos ni una sola banana per CT-s amb aquesta mena de resums publicitaris que en el fons no diuen res…

 3. XeXu ha dit:

  A diferència de The Shield, que no interessa a ningú, ja he manifestat la intenció de mirar Community en algun coment, no sé quan ni com, però ho intentaré. Interessant comparació amb Scrubs, pel que te n’he sentit explicar, suposo que deu ser la sèrie més equivalent, en el sentit que està englobada en un lloc concret, però les trames, puntejades de realitat, és del tot delirant. Cert que la 9a d’Scrubs era una gran cagada, però la resta és molt acceptable. A veure què tal aquesta si està al nivell de bogeria, sembla que sí.

  Ara que em queden 4 capítols de Galactica (no és una manera de parlar, me’n queden quatre de veritat), miraré de reprendre House of Cards. Encara em queden un parell de capítols de la tercera, i sembla que la 4a està molt i molt bé.

 4. Xavier Pujol ha dit:

  A la foto, 5 de cada 6 personatges se sorprenen. Boca oberta i ulls més o menys esbatanats.
  El tio de la corbata és aquell dels anuncis dels dentistes. el que no es posa fluor, el que no utilitza raspall miraculós, etc.

 5. JOMATEIXA ha dit:

  No l’he vist, i de moment no tindré pas temps… fins d’aquí un mes gairebé només puc passar per aquí :D

 6. […] altres temporades de Community. u, dos, tres, quatre i cinc. Community té un 8,6 al imdb, un 7,7 al filmaffinity i un 9 a casa […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s