Cas típic 2412: noi li agrada noia, noi li agrada paraules sense escrúpols

Posted: 2016-06-14 in Webs/Blocs

Paraules sense escrúpols es el blog de Jordi Monteagudo, un blog que com el seu títol deixa intuir es dedica a parlar de qualsevol tema sense cap escrúpol, normalment per mostrar el seu desacord. Estant en la època on el positivisme i l’estil Mr Wonderfull triomfen m’agrada trobar gent que no té cap problema en rajar del què no li agrada, perquè la vida es una merda i queixant-se no la farà millor però ens quedarem més descansats. A veure, el blog d’en Jordi tampoc es destrucció per tot arreu, també hi ha posts que no tenen res d’això, de fet es un blog molt miscel·lànic, i ja sabeu que sóc molt fan dels blogs miscel·lànics, mort als blogs monotemàtics! (ai, perdó). Vaig descobrir aquest blog a través dels seus comentaris en l’Àtoms i Lletres, ho veieu com té molts avantatges seguir el blog d’en Sergi?! Ah, perdó que avui estic fent propaganda del Paraules sense escrúpols, per fer la pilota al Sergi ja ho faig en la resta de casos típics.

vaixells_paper

Que no us enganyin els innocents vaixells de paper, aquest es un blog crític.

Si no m’equivoco en Jordi es professor de llengua en un institut, i si m’equivoco ja em corregirà ell quan llegeixi això o sinó ho llegeix doncs pitjor per ell per no ser un lector fidel de Pons’s Blog… Si voleu saber de què va el seu blog no es massa bona idea visitar la seva pestanya de presentació perquè ha quedat força obsoleta respecta el què podem trobar en el seu blog, tot i així val la pena enllaçar-la perquè esmenta els Simpson. En canvi, pistes reals sobre la temàtica del blog les trobem en el núvols de tags on veiem que destaquen temes polítics sobretot tals com “Independència”, “Procés”, “Catalunya”, etc. Per demostrar encara més lo enfocat a la política que està el blog només cal veure que en el llistat de categories apareix repetit sis vegades la categoria de “Política”, deu ser una broma interna de WordPress, efectivament, perquè no solament es un bon blog sinó que corre sobre WordPress, si es que ho té tot!

BCPP: Sergi

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Flipo amb la quantitat de pilotes que se li fan al tal Sergi qualsevol!

 2. Xavier Pujol ha dit:

  He visitat el blog i he llegit uns quants post de Jordi Monteagudo.
  És assenyat, podria signar gairebé totes les seves opinions.

 3. Eva ha dit:

  Aquest blog el tenia mig oblidat, però m’agrada.

 4. XeXu ha dit:

  No has trobat una altra manera més escandalosa de fer la pilota a en Sergi que destacar també el blog del seu germà, o cosí, o pare o el que sigui? Perquè que es digui Monteagudo de cognom deu ser pura casualitat, oi?

 5. Roselles ha dit:

  Apuntat!
  Has de canviar els CT’s. Noi li agrada en Sergi, noi li agrada…

 6. Sergi ha dit:

  En primer lloc, aclarir que en Jordi Monteagudo no és familiar directe meu. De fet, la part Monteagudo de la meva família és poc prolífica. Tant el meu pare, com el meu fill, com jo som fills únics. I cap d’ells es diu Jordi.

  La qual cosa no vol dir que el cognom Monteagudo no et faci interessant, com molt bé ha percebut en Pons. I, certament, va ser un dels factors que em va ajudar a prendre la decisió de seguir en Jordi Monteagudo al twitter i també al seu blog.

  Però a part del cognom, en Jordi té algunes idees interessants. Té una faceta linuxera i és innovador a la seva professió, com ho demostra el cop que va muntar una activitat de poesia a través de twitter fent servir els mòbils dels alumnes.

  De tota manera, també té coses dolentes: no comenta amb gaire freqüència el meu blog. És possible que ni tan sols comenti el Pons’s Blog? Però bé, diuen que ningú no és perfecte, ni tan sols un Monteagudo.

 7. JOMATEIXA ha dit:

  Doncs, m’ha agradat. L’apunto.

 8. Caram! Moltes gràcies per fer difusió del meu blog! M’agrada molt la descripció que n’has fet, i crec que s’ajusta molt a la realitat; com a mínim, coincideix amb allò que intento fer-hi. T’ha faltat dir que sóc bastant irregular a l’hora de publicar: de vegades, vaig a article diari i, altres cops, passa un mes sense que digui ni pruna. Però, com que escric pel gust de fer-ho, a mi ja em va bé (d’altra banda, és normal en els blogs).

  I, sí, reconec que, des que vaig arraconar l’ús dels programes recol·lectors de fils RSS (coses del Twitter, que ofereix una allau d’enllaços atractius), els meus hàbits de lectura han canviat força i no visito els blogs de Sergi i Pons tant com es mereixen. Prometo esmenar-me: en acabar el curs, donaré nova vida a l’Akregator (o a l’alternativa que em desperti la curiositat en aquell moment) i us tornaré a seguir amb fidelitat.

  M’han cridat l’atenció les especulacions sobre la meva identitat (les he trobat simpàtiques). Mentre li arriba el torn a una necessària actualització al meu perfil (gràcies per fer-m’ho notar, així com el desgavell amb les etiquetes i categories repetides), aprofito per aclarir que no, que cap de les relacions que s’han suggerit en els comentaris són reals: es tracta d’una simple coincidència de els cognoms (aquesta casualitat va ser un dels factors que em van fer començar a seguir al Sergi). Per als curiosos: el meu Monteagudo procedeix de Fuentealbilla, d’on era el meu besavi patern.

  Moltes gràcies, un altre cop, per dedicar-me tanta atenció!

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s