Cas típic 2445: noi li agrada noia, noi li agrada sincronitzar-se

Posted: 2016-09-02 in Blog, Post ràpids

Si sou observadors haureu vist que ahir era el cas típic 2441 i avui es el 2445, on han anat a parar els CT2442, el CT2443 i el CT2444? Fàcil, no existeixen. Les jornades de vacances tenen aquestes coses, per tal que la setmana acabi amb un cas típic múltiple de cinc cal fer aquests sacrificis i els sacrificats han estat aquests tres casos típics, la alternativa hagués sigut crear un duplicat dels CT2441 i CT2442 però si una cosa hem aprés de les sèries i pel·lícules de ciència ficció es que crear clons mai dona bons resultats. L’altre opció hagués sigut aprendre a conviure amb casos típics descoordinats però el meu TOC es massa fort per permetre una situació així. D’aquesta manera, saltant-me aquests tres casos típics arribem en una situació que no s’havia donat mai en aquest blog, i es la coincidència entre la xifra d’entrades publicades en el blog i el cardinal que indica el número de cas típic coincideix, ni fet expressament!

Li he dit al becari “El post va de sincronització, busca’m una foto adient”

Li he dit al becari “El post va de sincronització, busca’m una foto adient”

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Recordo que fa temps teniem els famosos CT-s de la sincronització, peró diguem…
  El becari no es va matar gaire per trobar una foto, no?

 2. McAbeu ha dit:

  És molt bonic que la xifra d’entrades publicades en el blog i el cardinal que indica el número de cas típic coincideixin. Això si que és una sincronització ben feta!!

 3. JOMATEIXA ha dit:

  Uixxx… això comença a ratllar alguna cosa psicològica a la que no posaré nom.
  (més que res perquè no el sé XD)

 4. JOMATEIXA ha dit:

  :O
  Ai! ara m’adono que se m’ha canviat el ninotet identificador!! No sé com ha passat, però crec que m’agrada més aquest.

 5. XeXu ha dit:

  Sí, el teu TOC és preocupant. Això vol dir que portes 2445 posts publicats? Sabent que te’n falten 3, suposo que alguns del passat estaven duplicats, em sona alguns que portaven l’etiqueta ‘bis’.

  Et faig una proposta, perquè a mi això de saltar-se posts sí que em regira l’estómac. Ara que has tornat a l’activitat normal de 5 posts per setmana, i ja que t’has pegat unes bones vacances, què tal si, de manera excepcional, publiques els CT 2442, 2443 i 2444 durant tres caps de setmana? No et desmuntaria l’ordre, i així aquestes xifres tan boniques no vagarien per sempre més per l’espai exterior.

  • Roselles ha dit:

   A mi m’agrada el que li proposes. Això de CT sense CT tampoc m’acaba d’encaixar.

  • Pons ha dit:

   Però es que a mi m’agrada tenir CT vagant per l’espai exterior. Ja vaig provar durant un temps de publicar en dissabte però no va funcionar. Recordo que al principi et queixaves que 5 posts meus a la setmana et semblaven masses! A més, ja saps, la crisis de idees i tot això, ja veurem si aguanto gaire això dels cinc CT setmanals

  • ahse ha dit:

   Per una vegada trobo una mica de seny a un comentari del XeXu. No val desperdiciar recursos, però llavors el xifra del cas típic i el número de CT-s del bloc deixarien de coincidir, no?

 6. Roselles ha dit:

  Aquest és el típic cas que surt als exàmens de casos típics. Bueno, no li diguem exàmens, diguem-li “concursos de glorificació al Gran Pons”, o tipus Cosmopolitan, “Quin nivell de fanatisme tens vers el Pons’s Blog? Descobreix-ho amb aquest fantàstic test de nul origen científic!”

  També podies haver agrupat els CT que han quedat sense CT en un sol CT, per exemple al CT d’ahir. I em sona que no seria el primer cop que ho faries… o m’equivoco?

  • Pons ha dit:

   Crec que ja he fet totes les barrabassades possibles als CT. Els he ajuntat, els he partit (en dos, tres, i molts altres trossos), els he duplicat (triplicat, quatriplicat, etc), els he fusionat, m’he saltat números, els he canviat d’ordre, els he repetit, he fet salts temporals, o sigui que saltar-me tres CT es lo més senzill que he fet.

  • ahse ha dit:

   Examen és la paraula correcte. ^^

 7. Eva ha dit:

  Ni fet expressament!

  (A mi també m’ha canviat el ninotet)

 8. gembabe ha dit:

  Jo vull veure si m’ha canviat el ninotet!
  Pel que fa als CT, diria que també fas salts de trampolí i barres asimètriques, perdó, simètriques!

 9. Alfons ha dit:

  Quina barbaritat! Els números sempre em meravellen. Mireu quant està donant de si, simplement un nombre, el 2445, i a més abandonant a altres dos. Seran els números o serà el Pons?

 10. elfreelang ha dit:

  vas camí de record Guinness jo de tu els cridaria ….renoi! felicitats tanmateix encara en quden mils de post per sincronitzar o no

 11. No em sé sincronitzar gaire però ho intento.
  Ben tornat al tall, Pons.

 12. […] hi ha nens llegint això. Per tan m’ha semblant adient que ara que actualment el blog va correctament sincronitzat en relació els número de post és el moment de parlar sobre les diverses sincronitzacions que va […]

 13. […] hi ha nens llegint això. Per tan m’ha semblant adient que ara que actualment el blog va correctament sincronitzat en relació el número de post és el moment de parlar sobre les diverses sincronitzacions que va […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s