Cas típic 2451: noi li agrada noia, noi li agrada la tercera de Fringe

Posted: 2016-09-12 in TV

Fringe temporada tres. Casos raros d’aquesta temporada: Una caixa que al obrir-la fon el cervell a la gent del voltant. Un codi que esborra la memòria del cervell. Un vell que absorbeix la joventut dels nens. Etc.  En aquesta temporada tenim casos raros (casos fringe) en els dos univers, perquè no només el nostre univers es rar.  El Walternativo no es tan dolent com podria semblar a primera vista, si deixem de banda l’insignificant detall que vol destruir el nostre univers, no es tan malvat quan per exemple té molt clar que no vol experimentar amb nens, cosa que el nostre Walter no ha tingut absolutament cap problema per fer, així doncs, quin es el veritable Walter malvat? Per cert, he descobert el misteri de quan el opening es blau o vermell! Blau el capítol passa en el nostre mon, vermell en l’altre! Però hi ha altres models d’opening…

Fringe i els seus diferents openings

Fringe i els seus diferents openings

En el primer capítol de la temporada apareix Andre Royo, el Reginal Bubbles de The Wire, segurament el Cedric l’haurà enxufat. En el capítol 10 apareix el doctor Brown de Regreso al futuro, que aquí fa de vell músic.

El què no m’agrada de la sèrie: En el capítol 14 no m’agrada gens, passen totalment de intentar donar explicacions científiques i directament donen poders físics als sentiments, no m’agrada el caire que està girant la sèrie en aquest capítol. També estic cansat de capítols auto-conclusius que no porten enlloc, són tots massa semblants.

El què m’agrada: En canvi el capítol 15 es un flashback on tot es retro, fins hi tot la intro. El capítol 19 són dibuixos animats i LSD. Els capítols finals 21 i 22 també estan bé.

La temporada acaba amb el capítol més incomprensible de tota la sèrie fins al moment, hauré de veure la quarta temporada per descobrir de què va tot plegat. Descomptant aquests capítols de final de temporada he de confessar que estic perdent interès en la sèrie.

Fringe té un 7,4 al filmaffinity i un 8,5 al imdb. La crítica de la primera temporada en el CT2409. La de la segona temporada al CT2433

Nota 3era: 6/10

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Capítols auto-conclusius que no porten enlloc?? Vols dir?

 2. JOMATEIXA ha dit:

  No ho he vist mai, però em sembla que m’agradaria.

 3. Xavier Pujol ha dit:

  Si he de triar, m’agraden més els salts d’aigua, amb arc iris inclòs, del post anterior que les sèries americanes que, en general, cansen.

 4. XeXu ha dit:

  Amb aquestes intros, com pot ser que en Sergi no corri a veure aquesta sèrie??

  Me’n vaig cansar a la segona temporada, a mi sí que m’agradaven els capítols autoconclusius, això dels universos paral·lels ja no m’agradava tant, però veig que hi estan traient suc. No sé què dir-te, si tu estàs perdent l’interès, que sols empassar-te un munt de sèries infumables fins el fina… no crec que valgui la pena reprendre-la.

  • XeXu ha dit:

   Veus com m’ha canviat l’avatar!

  • Pons ha dit:

   Certament al Sergi li podria agradar. La sèrie no està malament, però crec que la quarta temporada la veuré més amb calma, les tres primeres les he vist massa seguides i m’he empatxat.

   • Sergi ha dit:

    Vaig veure una temporada i mitja de Fringe i vaig acabar perdent l’interès. Pel que veig a tu també t’ha passat. Té idees molt bones (el final de la primera temporada és brutal) però els costa mantenir el ritme en la narració de la trama.

    De tota manera, tenia pensat reenganxar-m’hi si algun dia tinc temps.

    • Pons ha dit:

     Jo la seguiré veient perquè només em queda temporada i mitja, però vist el poc temps del què tu disposes i vista la qualitat de la sèrie jo et diria que millor escollissis altres sèries que recomano.

  • ahse ha dit:

   Vas pel bon camí, fes-li cas al Pons! Efectivament, aquesta serie no t’agradarà! El Pons pot aguantar molt, però molt més que tu, i mira que està perdent l’interes ^^

 5. Roselles ha dit:

  Ja vaig dir en els CT passats el que havia de dir de Fringe, així que…

  Ja has vist Strange Things?

 6. Josep ha dit:

  Sóc l’únic ésser humà que creu que Fringe és un remake de The X Files!??

 7. ÒscarAzAl ha dit:

  La quarta temporada és estranyota perquè es nota que volen allargar la sèrie sense canviar-la. I la cinquena és una pròrroga per donar-li una conclusió i evitar que passi com a Perdidos.

 8. […] crítica de la primera temporada en el CT2409. La de la segona temporada al CT2433 La tercera en el CT2451 i la quarta en el […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s