Cas típic 2497: noi li agrada noia, noi li agrada presentar-se

Posted: 2016-11-15 in Blog, Dimarts Vintage

Per arrencar amb força la secció del post vintage del dimarts avui us porto el primer post del blog, es tan especial que ni tan sols està numerat com a cas típic, es tracta de la presentació del blog, tota una declaració de principis sense cap fonament científic.

Primer de tot faré una petita introducció del motiu que m’han portat a fer el blog.

Tal com va dir Lamarck, la necessitat crea l’òrgan, posaré un parell d’exemples per fer-ho mes entenedor, segons Lamarck , , la girafa necessitava arribar a les fulles més altes per menjar-les, i què va fer? Va estirar el coll! Tan fàcil i simple! Un altre exemple, l’os polar necessitava unes fortes mandíbules per rosegar per exemple els Ornitorincs la riota del regne animal. Doncs bé, en el meu cas la necessitat no es menjar fulles, ni caçar ornitorincs, sinó immortalitzar els “casos típics” del meu nick coneguts ja mundialment (o gairebé). A quina solució podria optar? Podria fer com van fer els egipcis. Els egipcis, igual que jo (però ells van aparèixer abans), tenien la necessitat d’escriure i mantenir dita escriptura, total que van fer moltes proves, com ara van provar d’escriure a la sorra del desert (l’espai no seria un problema), però per la seva sorpresa van veure que una ventada esborrava el què escrivien, després van optar per una solució més treballada, van construir piràmides, i així van poder omplir amb contingut les seves parets. Com que de moment considero excessiu construir una piràmide pròpia, m’he limitat a fer un blog.

Ja ho veieu, als meus inicis era més modest, considerava que no em calia ni una piràmide, poc em podria imaginar fins on arribaria!

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  És obvi que el contingut del bloc no cabria en una piràmide, ben considerat! La saviesa del Pons no té limits!! 广大无边的 Pons ^^

 2. McAbeu ha dit:

  Un inici, no només modest, sinó fins i tot altruista… no podia ser d’altra manera. ;-D

 3. Xavier Pujol ha dit:

  Si algun personatge de l’Egipte clàssic, hagués començat a fer (en forma de jeroglífic) un cas típic, i els seus descendents no haguessin trencat el costum, actualment aniríem, aproximadament, pel “Cas Típic” 1 milió 8 cents mil.

 4. Clidice ha dit:

  Ah! però no tens piràmide? mindundi!

 5. JOMATEIXA ha dit:

  Caram! casos típics sobre el bloc? Doncs, mira, l’he trobat divertit.
  Almenys, no ens hem de desplaçar per veure els casos típics, que si haguessis decidit fer una piràmide… ara que, potser hauries fet la primera pela amb les visites turístiques :DD

  • ahse ha dit:

   Quantes piramides creus que s’haurien construit fins ara amb tot els CT-s escrits? Com creus que s’haurien representat els CT-s saltats, duplicats i desplaçats en el temps? Fes-nos una gràfica representant la distribució dels CT-s en l’espai piramidal ^^

  • Pons ha dit:

   O també podria fer pagar per visitar el blog

 6. Roselles ha dit:

  Ostres, en 10 anys l’ego no t’ha canviat gens! Fins i tot als déus se’ls hi canvia el caràcter. No serà que… Es que ets un robot?!?!

 7. XeXu ha dit:

  Se t’hi reconeix, està molt bé això. Ja eres força com ara, si li afegim tota la fama actual, però veiem que el temps no t’ha canviat. Enhorabona per això. Jo que pensava que el personatge s’havia anat creant amb el temps, ja veig que venia fet de casa.

 8. gembabe ha dit:

  Entranyable… però ja hi havia casos típics abans dels casos típics? Això no he acabat d’entendre, m’il.lumines?

 9. rits ha dit:

  Des de quan segueixes les modes? això del vintage està de moda. Tanmateix, va bé per tota la colla de posts que tinc pendents de llegir.

 10. Consol ha dit:

  Aquest post que has recuperat de l’inici em fa pensar: una enyorança a la infantesa, ja no hi ha res de nou per crear, una pujada sobtada de més narcisisme,… No sé què dir-te, noi. Que t’ha deixat la xicota?

 11. estranger ha dit:

  D´això…¿què és un cas típic ?

  Salut, Pons.

 12. Sergi ha dit:

  Per una banda m’entristeix que s’acabi la secció de dimarts de descobrir nous blogs. Per l’altra m’agrada la deriva autoreferencial d’aquest blog. Crec que la propera setmana podries reciclar el post d’avui. I el següent dimarts, el de l’anterior dimarts i així consecutivament. Els altres dies de la setmana, en algun moment, també poden entrar en un espiral de autoreferència però crec que és millor que cada dia trobi la seva manera de forma natural, sense forçar-ho.

  • ahse ha dit:

   És bona idea, però em sembla que llavors el bloc no passaria les auditories de qualitat…

  • Pons ha dit:

   Es cert, no se perquè em molesto a buscar contingut nou quan el blog podria funcionar eternament amb posts que ja he escrit.

   PS: no hi ha més blogs que valgui la pena seguir, ho sento

 13. Eva ha dit:

  I què ha passat? Per què d’aquella modèstia inicial has arribat a aquesta… a aquesta… com ho diríem?

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s