Cas típic 2523: noi li agrada noia, noi li agrada la segona part dels llibres llegits en el 2016

Posted: 2017-01-04 in Llibres

Comença el 2017 i toca començar amb els posts recopilatoris de l’any anterior, però no patiu, no els posaré tots seguits per no cansar al personal. Com ja sabreu sóc dels pocs (únic?) que divideix la recopilació de llibres llegits durant l’any en dos, i no es precisament perquè llegeixi molt, simplement es perquè…. bé, no hi ha un motiu i ni falta que fa!

Els 13 llibres llegits durant la primera meitat de l’any (veure CT2424) sumats a aquests 9 fan un total de 22 llibres llegits, i contant que La mejor venganza es un totxo amb pàgines suficients per fer tres llibres surt a un parell de llibres llegit al mes. Estic content dels llibres llegits, pràcticament tot sisos i sets, dels quals els millors son Armada i La mejor venganza. Fent la comparació amb el 2015 any en el qual vaig llegir 25 llibres puc dir que segueixo més o menys constant.

BCPP: ÒscarAzAl

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  No veig la nota del ‘Quant valen els teus somnis’… això vol dir que és un 0/10, oi?

 2. McAbeu ha dit:

  Bé, el motiu de repartir la llista en dos posts és aquest, no?. el de omplir dos posts en comptes d’un, vull dir.

  D’aquesta meitat de llista he llegit els dos últims i, ja que el tornes a destacar com un dels millors, miraré de que “Armada” caigui un dia d’aquests.

 3. JOMATEIXA ha dit:

  Almenys en aquests les puntuacions milloren una mica. O ets massa exigent o no encertes les lectures.

 4. Xavier Pujol ha dit:

  Llibres comprats, que t’han regalat o llogats a la Biblioteca?

 5. XeXu ha dit:

  Segueixo més o menys constant és el que diuen els polítics quan perden el 12% del seu suport, com tu has perdut de capacitat lectora. Però és cert que llegeixes totxos, i això fa que els llibres s’allarguin, i allarguin. A més amb el kindle, que no saps mai quan queda realment. Com és normal, no compartim cap títol, però ja ho sabia, perquè he anat mirant totes les ressenyes. I tot i així, la llista (completa) és bona, 22 llibres, i d’aquesta envergadura, està molt per sobre de la mitjana, que suposo que deu segui en 1.

  PS: és cert com m’ha dit l’AhSe que separes la llista de llibres en dos CTs perquè així esgarrapes un dia més de publicació en la que no has de pensar què posar?

  • Pons ha dit:

   Amb el teu Kindle no sabràs quan et queda realment però amb el meu model et diu per quin percentatge del llibre vas o sigui que es una indicació més directe per saber per on vas que el nombre de la pàgina.

   PS: Sí, es cert, era una deducció molt complicada però veig que sou molt espavilats, heu pensat fer-vos detectius?

   PS2: Segueix confonent en MacAbeu amb l’ahse i algú s’ofendrà…

  • ahse ha dit:

   No sé si t’has fixat, però aquest comentari no compleix la normativa de qualitat de contingut que tenim al Pons’s Blog…

 6. Sergi ha dit:

  Quina por! M’ha tocat entre l’Stephen King i en Martin…

 7. gembabe ha dit:

  Caram, el pitjor llibre de l’any és el que et va tocar al nostre concurs! És que tinc una vista… :)

 8. Eva ha dit:

  Me n’he llegit dos dela teua llista:el primer del CT2424 i el primer d’aquest. De fet, encara estic amb La esfera de Boltzmann, però igual l’acabo abans d’enviar el comentari, de tan curt com és.

  • ahse ha dit:

   Quines notes el poses?

  • ahse ha dit:

   *els*

   • Eva ha dit:

    Per variar, no coincidim en absolut.

    El de Saramago el vaig llegir fa anys, i em va agradar molt.

    La Esfera…crec que no arriba a l’1. El plantejament és interessant, però té alguns defectes de versemblança. Està contat d’una manera molt plana, gairebé escolar; els diàlegs són senzillament increïbles (“Me hago una idea de cuán terrible debe de ser eso.”: una frase que se sent molt sovint…). A banda, l’autor i el corrector (n’hi ha?) han de repassar les regles d’ortografia.

 9. […] El 2016 vaig llegir 22 llibres, aquest 2017 només 14, l’any vinent només seran 8 o 9? Espero que no. Recordeu que aquí no apareixen els llibres que he deixat a mitges. La excusa principal d’aquest any es que els de ciència ficció i fantasia són totxos gegants. Tierras Rojas 632 pàgines, El Retorn del Cató 608, La guerra larga 512 pàgines, Los Heroes 792 pàgines, i suma i segueix. Llàstima que aquesta mateixa excusa ja la vaig dir l’any passat. Si voleu visitar aquest mateix post de l’any anterior aprofiteu que es gratis 2016 (part 1, part 2). […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s