Cas típic 2605: noi li agrada noia, noi li agrada el guanyador del concurs 2600

Posted: 2017-05-05 in Blog

Avui descobrirem el guanyador del concurs 2600, si aquell concurs amb preguntes sense sentit. Les preguntes del bloc 1 al bloc 4 tenen opcions avorrides o sigui que només m’he mirat les respostes per sobre i he vist que tothom més o menys ha dit el mateix, bé, en el bloc 3 hi ha diversitat d’opinions i en el bloc 4 encara més diversitat. Bé, llavors hi ha el Ciutadà K que es de la broma i ho ha posta tot al revés, però es un cas a part pobret. Sigui com sigui les preguntes dels quatre primers blocs eren una pèrdua de temps i no servien realment per puntuar, per tan lo interessant es bloc 5. Potser es cert que hauria d’haver donat més espai per contestar, però ara ja està fet… Us deixo amb una llista de les millors respostes.

 • I tu m’ho preguntes?. La resposta correctA ets tu!
 • La primera (perquè 1234, el 5 és 1, que canvia pel 2) / La quarta (anem en negatiu, suposo) / La tercera (té la seva explicació, però no hi cap aquí)/ La segona (aquesta última he dubtat, però no quedaven més opcions)
 • Totes i cap / Cap i totes / Cap i pota / Topa de cap
 • La resposta a la pregunta 5.1 és la correcte / El Pons / El becari / L’esperit AhSe. Amen.
 • M’he marejat / L’anterior i aquesta / L’anterior i aquesta (estic entrant en un bucle?) / Com t’agrada jugar, Pons, et comprarem un parxís!

Gràcies a tots els participants: Jomateixa, Ciutadà K, Xavier, McAbeu, Peix, risto, XeXu, AhSe i Gemma Sara. Només aquests? Sí, només aquests, i això que aquesta vegada no he amenaçat amb cap premi. I com que no hi ha premi tampoc hi ha recompte de punts ni guanyador, tots sou guanyadors, o tots perdedors, mireu-ho com vulgueu.

BCPP: McAbeu

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Veig que ens hem estalviat el disseny i la distribució de les copes… I l’escandol que el McAbeu i el XeXu segurament haurien provocat a causa de les tals.

  Visca el Pons!!

 2. rits ha dit:

  Doncs moltes felicitats a tots! bona notícia de divendres.

 3. McAbeu ha dit:

  Això de “Totes i cap / Cap i totes / Cap i pota / Topa de cap” m’ha semblat genial. bon joc de paraules. :-))

  Gràcies a tu per fer-nos jugar… encara que sigui d’aquesta manera. ;-D

  • risto ha dit:

   McAbeu, aquesta era la meva resposta, i crec que em mereixo algun comentari personalitzat d’en Pons. Veig que no vol crear tensions i rivalitats entre la seva comunitat de seguidors. Afortunadament, aquesta vegada no hi havia premi pel mig…

   • McAbeu ha dit:

    I tant que te´l mereixes, potser hi ha gent que troba enrevessats aquests jocs de paraules però a mi m’agraden molt.

    I no pateixis per això de crear tensions i rivalitats, la comunitat de seguidors d’en PONS estem molt ben avinguts i no rivalitzem mai per res. Per cert i canviant de tema, ara veig que si torno a dir “enrevessat” tindré un punt més i guanyaré a en XEXU…

   • Pons ha dit:

    A la comunitat d’en Pons la rivalitat es un constant, i això es bo perquè així s’afavoreix la excel·lència, mort a la mediocritat!

  • Pons ha dit:

   Un plaer fer-vos jugar, i ara toca pensar què faré en el 2700 hmmmm

 4. XeXu ha dit:

  Una altra cosa no es podrà dir dels seguidors d’aquest blog, però que no som competitius… Si fins i tot contestem un test de preguntes absurdes per veure si guanyem! I més ara, que no hi ha premi associat! Deu ser l’únic concurs del món en que la gent participa amb més ganes quan no hi ha premi, això ja ho tens Pons, sempre diferent i innovador!

 5. Nivell “Saber i Ganar”

 6. Laura T. Marcel ha dit:

  Saber y Ganar??? Això vol dir que el Pons serà com l’Hurtado????

 7. teresa ha dit:

  Teniu molt de cap, noies i nois. Sort que no m’hi he posat, perquè hauria quedat en ridícul. M’hauré de llegir HIPNOFÒBIA a veure si almenys se’m desperta algun poder d’aquests que dius, Pons.

 8. El Peix ha dit:

  Un plaer haver participat en aquest concurs. Em sento el guanyador moral.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s