Cas típic 2757: noi li agrada noia, noi li agrada l’informe anual del blog

Posted: 2018-01-31 in Blog

Aquest any wordpress tampoc m’ha preparat un informe anual del blog, o sigui que el becari l’haurà de tornar a fer a ma tal com va fer l’any passat.

 • Durant el 2017 15.212 visites han passat pel blog, lluny de les 23.359 visites que van passar al 2016 i encara més lluny de les 32.206 del 2015, algú ha dit decadència dels blogs?
 • En aquest passat any s’han publicat 216 casos típics, només uns pocs menys que els 223 de l’any 2016, oi que semblava que aquest any havia fet moltes vacances? Doncs resulta que no n’he fet tantes!
 • En el 2017 el blog ha rebut 5.115 comentaris (comptant els meus i els de l’ahse), algun menys que en el 2016 que van ser 6.492. Comenteu més mal-nascuts!
 • La mitjana de comentaris per post surt a 23,6 lluny del 29,1 de l’any passat. On són els comentaris que m’han robat?
 • El total de paraules dels casos típics del 2017 sumen 79.083 paraules, això surt a 366 paraules per post de mitjana. Lo bo si breu dos vegades bo.
 • El top de comentaristes té la mateixa gent i ordenats igual que l’any passat: Ahse, Pons, Xexu, McAbeu, Xavier Pujol i JoMateixa. No tinc els números exactes perquè ho he fet així a ull, visca la mandra!
 • El post més visitat ha est el CT2640 que parla sobre la revetlla de sant Juan amb 104 visites, visca el clickbait! El segon es el CT2620 on els innocents pensarien que podrien trobar el secret de l’èxit, innocents…
 • El blog que em porta més visites continua sent Xarel·10 amb 1.348 visites, fins hi tot pel sobre dels buscadors com ara Google, el següent blog es la cadena de blogs 11 de setembre que sembla que encara hi passa gent.
 • Les categories més prolífiques del blog durant el 2017 són Monogràfic 44, TV 41, Dimarts Vintage 26 i Llibres 20. En el comput general encara guanya llibres seguit per TV i en tercera posició monogràfics.
 • En el blog han aparegut 242 imatges durant el 2017, 59 imatges més que l’any 2016, per fi una dada que augmenta respecte l’any anterior!
 • Deixant de banda Espanya, els visitants dels països que més em visiten són: Estats Units, Romania (gràcies ahse), Marroc (gràcies Eva), França i Canadà (gràcies Shaudin Melgar-Foraster)
 • Els enllaços on la gent fa més clics en aquest blog són: Youtube, Microsiervos i Fino Filipino.

Gràfic resum de les estadístiques del blog

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  WordPress és cada vegada més estrany… I els comentaristes més ganduls!

 2. McAbeu ha dit:

  Si segueixes a aquest ritme de davallada constant, aviat arribaràs als números del meu blog… ànims!

 3. XeXu ha dit:

  Content de seguir sent el màxim comentarista humà del blog, però això de no comptar amb els números exactes no és propi d’aquest lloc tan amant de les estadístiques. Efectivament, amb aquestes dades es pot percebre la decadència dels blogs, especialment d’aquest blog. Però tranquil, que nosaltres seguirem aquí! Ah, i no ens enganyes, vas fer massa vacances igualment!

  • ahse ha dit:

   De què pots estar parlant!!! Si al 2017 el Pons a penes va descansar un parell de dies!

  • Pons ha dit:

   Pons’s Blog es el referent de tots els blogs, per tan si aquest blog va a pitjor tots els altres blogs van també a pitjores matemàtic

 4. Eva ha dit:

  Una altra vegada el becari s’ha oblidat de pagar la factura del WordPress, no?

 5. Xavier Pujol ha dit:

  Vista la tendència del mon blogaire pots estar content…

 6. JOMATEIXA ha dit:

  Eiiii estic al TOP ;D
  Les modes van i venen, potser ben aviat es tornaran a posar de moda els blocs… o no.

 7. […] aquí les estadístiques del què ha donat aquest 2018. Si teniu curiositat en el C2757 trobareu les estadístiques del 2017 que van ser […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s